Луѓе гледам веќе 7-ма сезона,гледа ли некој???Кој е всушност Редингтон?Интригантно стана,после лагата дека тој бил Илија Костов.
Јас гледам на Нетфликс, ептен е преплети ама мислам дека Редингтон е мажот на Катерина. Ќе видиме, сега има најавено уште две епизоди од сезонава .
И јас сум со вас збунка ми е ова со редингтон, па и катарина да сака да и наштети на сопствената ќерка? Оф ќе видиме што ќе биде на крајот
Е кој е де ... Серијава ми беше интересна ама мислам дека непотребно ја влечат. До толку шо кога Редингтон испадна дека не е Редингтон се налутив и планирав да не ја гледам. Ама ете си ја гледам и си чекам да помини и ова сезона.
Дали ја изгледавте осмата сезона? Спојлер: Катарина Ростова Што мислите за теоријата дека Рејмонд Редингтон е всушност мајка и на Лиз, Катарина?
Спојлер Ако испадне тоа ќе ја утепаат серијата и се надевам дека следната сезона е последна, почна некако да е тапа. Не знам зошто мене ми помина низ глава дека може мажот од Катарина Ростова е Рејмонд
Искрено ако така го завршат филмот ќе биде анјголена утка.Оваа осмата сезона ми беше најјака од сите,мада на крајот требаше да го дадат одговорот.Сеа дури до 2022 ќе треба да чекаме,мислам дека тогаш ќе биде 9та сезона
Ја гледам и чудно ми е. Можеше да заврши на 8ма сезона. Ама ајде може ќе испадне нешто добро. Вака се осеќав кога ја изгледав третата сезона од Homeland, па наредните четири испаднаа уште подобри.
Ја гледам серијава од пред некој месец и имам стасано до 5та сезона. Засега многу ми се допаѓа и James Spader ми е прекрасен! Отсекогаш ми се допаѓал и како актер и како човек (начитан е, интересен, малку ексцентричен), па и сега, без разлика што е остарен. Не ги читав претходните мислења за да не си направам спојлер. Ме интересира, во која сезона Лиз ќе дознае чии се коските во куферот? Не ми кажувајте чии се , само кога ќе дознае, дали до крајот на 5та сезона или подоцна?
Само што ја изгледав последната епизода од 5та сезона, таму точно кажуваат чии се коските. Конечно...