Zdravo zenski ke ve zamolam za iskustva i ceni vo Sutomore.Planirame da odime zensko drustvo od 1 septemvri do 8mi. Se izvinuvam za latinicata pisam od mobilen. Fala vi ❤
Може да се најде сместување по многу добра цена таму. Не сум била одамна, но пријатели беа лани и супер поминале. По плажите имало гужва малку, ноќен живот супер, забави по кафичите и тоа. Се на се, топ си е
суто море или улцињ за фамилијарен одмор? Цените како се?Плажите? Ако знае некој ве молам нека ми пиши и дали можеш да најдеш смештај таму без претходно да резервираш?
Za drustva i pomladi preporCuvam Budva i Sutomore. Za familijarni so deca vo Ulcinj imate golem broj plazi i ubav pesok. Vo Dobre Vode Bar isto extra e za site preubava plaza golem broj karpi ubava bistra voda. Ulcinj i Bar cenite se kako vo Skopje skoro ali vo Budva spremete poveke pari. Budva i okolina mi e nekako nekako poveke za dobar provod i sex-turizam 
За фамилијарен одмор Улцињ. Велика Плажа е 13 километри Значи приватни плажи кои се супер имаш простор не е гз до гз буквално е преубаво.Песок морето тррба предалеку да отидеш за длабоко што е супер за пливање Цените пример имаш населба Доњи Штој се се апартмани неколку кафичи маркети луна парк и да отидеш на слепо ќе најдеш Лежалките се од 6 до 9 евра зависи од плажата. Плажите ептен ги одржуваат на секоја имаш ресторан игралишта и простор што е најбитно.
Moze ima nasekade luge so takvi natpisi sobe ili rooms i ima brojcinja sekade ke si kupis mtel broj 5e ke stavis internet za 3e 15dena i vrti im na site imaat viber i imas oglasi nasekade. Poyy
фала ти многу Пред 2-3 години бев будва ама со автобус и не се сеќавам многу на патот (спиев) ама со кола е голема одговорност,сепак фала на одговорот
Имате на PlayStore апликација Booking.com. Спуштете си ја на телефон, одлична е. Ќе си одберете датум од-до, ќе си одберете за колку луѓе сакате, ќе ви ги даде сите понуди. Има да си одбереш од најскапо до најефтино и обратно, сакаш со појадок или без, паркинг, wi-fi итн. Јас за секаде закажувам преку оваа апликација.
Според мене скапи се лежалките во Суто море и ми е ептен глупаво што нема место да си појдеш со крпа, без да плаќаш лежалка или чадор. Пред две години беа 2 лежалки - 10 евра, а чадорите од 5-7 евра. Спојлер Нека ми ги спои модератор постовите, не знам како да го вметнам овој цитат во претходниот пост .
Знам за апликацијата оддамна и не мора апликација сепак фала Јас прашувам некој ако бил бидејќи на booking секако дека ги нема сите вили,а знам дека има и луѓе што седат на пат и издаваат соби
Имаш и на фб, пиши Улцињ апартмани еден куп ќе ти излезат. Јас бев пред 2 години Улцињ, Суто море, Бар крај на Јули, почеток на Август и цените за сместување се сите тука некаде, имаш и од 7, 8, 9, 10 евра по вечер за човек, имаш и поскапи, зависи што ќе си одбереш. Што е до мене, можеш и таму на лице место да појдеш и да си најдеш одма . Цените во маркетите се како кај нас, може ете за нијанса да е поскапо aма ништо страшно .