Здраво, дали некој бил Црна Гора за нова година, конкретно патот ме интересира каков е во зима? До Албанија сме биле по новиот автопат што е преку Косово, ама за Црна Гора една зима бевме преку Кула граничниот премин и никогаш повеќе..
Црна Гора е прилично скапа во споредба со Албанија и Грција оваа година... квалитетот на услугата е просечен... на некои места (Игало, Улцињ, Котор) канализацијата оди директно до море..
Дали некој е во Црна Гора моментално да каже како е соцени сместување, водата каква е дали е топла или ладничка? И кое место би го предложиле за сместување да не е Будва само, и што да се посети?
jas lani bev u ulcinj bas u juli na mala plaza i bese super so brod odev do golema plaza za smestuvanje poevtino e na mala plaza ama poubavo more e na golema plaza a pesokot e poubav na mala plaza
Будва избегавај Јас бев пред некој месец, прв пат во животот, здравје следно коа ќе иам торба само за пари. По маркети и некои места за јадење е океј, вака диска…изгор 0.5 пиво 6€ а у маркет 0.60 Шо е многу, многу е Инаку Улцињ, Бар, Петровац, Буљарица.
Бил ли некој во Крашичи? Како е со плажа, гледам изградени се куќите скроз до морето и имаат направено бетонски платформи-Понти . Гледам еден апартман во Крашичи, ама над патот е па не знам дали може да ги користам понтите слободно . Газдарицата ми кажува дека е слободно, ама сакам и некој друг да ми потврди.