Здраво Дали можи некој детално да ми објасни за Острог (што се носи од облека на себе ,што се остава кај светецот за подарок , чорапите или маиците дали треба да се носени по еднаш или скрос нови)? И дали можи да се оди и кога имаш циклус ? Со спиење ќе бидиме Благодарам од ❤️
Некоја да објасни подетално за Острог? Дали може од пон-петок да се појде или само за викенд? За да се преспие во одаите дали треба претходно да се најавиме некаде?
Bev Pred 5 godini i voopsto ne mi se dopadna. Smestuvanjeto e na brdo,a plazata dolu. Kade sto treba da postelis krpi ima mnogu golemi kamenja, a vo delot kaj sto ima lezalki ima pesok krupen. Plazata ne e golema. No najmnogu ne mi se dopadna sto gubre imase nasekade, kontenjeri nemase, kucinja vriese, se perpelkaa vo planini od gubre. Imase strasen stomacen virus megu gostite taka da se setas i samo gledas nekoj povraka. Nie so sin ni zavrsivme na bolnica vo Bar. Mozebi od togas e podobrena situacijata neznam. Vodata bese bistra prodxirna vnatre so kamenja. Mene mi bese odmor kosmar i definitivno ne bi osla pak. No pak ke recam mozebi dega se podobreni rabotite
Зависи каде, нормално сега ако одиш Будва, Котор, Херцег Нови, скапо ќе биде се, а ако си појдеш Сутоморе, Бар или Улцињ (Улцињ не го препорачувам) можеш да најдеш смештај 55, 60 евра од ноќ.
Зошто не го препорачуваш Улцињ? Јас во тој град не сум била и во Бар не сум била, па мислев дали вреди да се оди? Дека се мешани, затоа не препорачуваш или нешто друго е во прашање?
Па и поради хигиената, поради самото море, оа и поради Шќип. Бар да си појдеш супер ќе ти е, гратчето мало, супер средено, чисто, има навечер кај да прошеташ.
Бар мало градче? Бар ти е градиште, најголем е на крајбрежјето на Црна Гора. А дека е убав град убав е, поубав од Улцињ
Да. По население ко кај нас Гевгелија или Радовиш. Дека е најголеми и тоа како не е. Бар го споредуваш со Будва, Херцег Нови и Котор?
На приморје? И територијално и по последен попис е најголем. Не зборам во цела Црна Гора него град што искача на море
Улцињ, Бар, Будва, Котор, Тиват, Херцег Нови.. од сите овие Бар е најголем и териториално и по население
Будва 19500 Херцег Нови 19500 Бар 13000 Котор 13000 Тиват 9000 Информацииве се од српска википедија, но не е ни важно, град со 13000 луѓе е гратче, никако не може да е
Ај прогуглај поубаво, пошто лани правеа попис Не знам кога си била последен пат ама дефинитивно не е градче пошто живеам таму знам што е
Машко сум. Последно сум бил летоска, август. Оваа сликава е за општини, не за градовите, ти пиши Бар и ќе ти излезе српска википедија, пишува 13000.