Асу е типичен пример за женски манијак,само добро се прикрива. Гледај натаму кога ќе си го покаже вистинското психич лице
Ама овој татко и на Нихан кога му рече џабе бараш таму, ништо нема да најдеш, беше јако! Само Кемал да го разбереше хахаха
За Озан претпоставував дека ќе умре, а за Ондер стварно ми е жал. Инаку голем лајк за аватаров јас до таа епизода сум, 13 по турски. Некако споро ми идат епизодиве.. крајот далеку ми се гледа некако али срце јуначко не остава да ја пуштам последната епизода А Кемал е да го грабнеш и да бегаш
Секоја епизода е се повеќе неизвесна,гледај и уживај во авантурите на Нихан и Кемал,души невидени се заедно Ааааа,не ти го давам Кемал,мој е мој е Не мисли за крајот и не гледај предвреме,јас така направив и не беше после интересно.
Така малку се опседнав со емир . Маестрален е значи. Инаку што ќе се случи со Салих , другар му на Кемал?
Во која турска серија друга има глумено Емир, познат ми е не ми текнува од која серија? А лепотан најголем
Од Емир ми се гади.Ем грд ем гаден во душата.Нихан многу ми глуми некоја кхм може бар да му каже на Кемал што се случува, а и он забегува исто.Хаос ин ден лаос ама интересна е за тепање време.
Spoiler: Салих Ќе се сврши со Зејнеп,ама таа ќе му раскине,едно време ќе го снема од серијата па пак ќе се појави,и после пак ќе го снема ќе кажат дека се вратил во родниот крај така нешто.Инаку многу ќе пати по Зејнеп,бродчето кај што си работи моментално,ќе му го запали Озан од бес а ќе го поттикне и потпомогне Емир за да страда и Кемал за другар му Салих,воглавно тоа ќе биде.
Spoiler Ајхан Кандарли.Ќе се запознае со Кемал во затвор,таму нема да се во најдобри односи,и кога ќе излезат од затвор Ајхан ќе сака да му наштети на Кемал,но за брзо ќе се премисли и ќе станат неразделни,во се ќе му помага до крај.