Јас па сега и го сконтав аватарот. @Rama прекрасен аватар. @joy1 ама нели постојано го пршуваат дали ги испил лековите и во станица Нихан му дава лекови во најавава за серијава или не видов добро??
Аман со ова турскиве серии жено кај ви е мажот? Добро бре жена сама не знае да се справи со проблем. И женско со машко да не се види во исто време заедно. Од шетање таму баш имам приметено или се многу патријахални и презабулени или се најнормални и либерте. Милсам дека не се толку забегани ко во серииве.
@Asistentkа не сум баш сигурна што му е,како и да е лабилна личност е мн.При секој стрес ќе паѓа у несвест. @elimkd се сакале тие во минатото мн.На денот на свадбата Лејла дознава дека сестра и е трудна од него и ја раскинуваат свадбата
Од каде па Зејнеп и Емир таа двојка? Ќе имали љубов или онака? Нели Емир цело време ќе се занимава со Нихан?
@Amelia Spoiler: emir ке бидат и во брак ,ќе остане и трудна два пати од него.Она него мн ке го сака.
Spoiler: Зејнеп Емир А тој ќе ја сака ли па како така Емир ќе ја остави Нихан за Зејнеп. Од одмазда ли ќе се ожени со неа?
Spoiler: емир нема неа да ја сака туку бебето мн ќе го сака,во него ќе гледа наследник на се.Арно ама се ќе тргне наопаку.Она пак заради него ќе го предаде брат и неколку пати.Инаку се гледа дека меѓу нив ке има доста хемија и привлечност физичка
Spoiler: Кемал Во последната епизода од прва сезона,ќе пука во Емир,ќе го повреди во нозете и ќе оди во затвор. @Asistentkа Фала за комплиментот за аватарот Преубав е да е како така мор дури сега си забележала кои се кога месеци го имам истиов Инаку во Турција Кемал го прогласија за маж на годината Абе за МАЖИШТЕ требаше
Mene mi licea na decko i devojka ne mi tekna mor da gi analiziram do detali. AjT da te potprasam moine znais koi se?
Е не ги знам твоиве Во тесно ме фати сега Се зезав секако,аватарот ми е уште пред да игра филмов кај нас,нормално од кај ќе знаеш кои се А твоиве кој се
Филмот е ко сите турски серии..ама вреди да се гледа само ради глумицата... Многу нежно и убаво жениче