Spoiler: asu не се баш сеќавам мн добро .Човекот кај кого живее Асу ја сакал мн нивната мајка.Таткото на Емир ја турнал мајка им од покривот на куќата обвинувајки ја за прељуба.Е сега тука нешто се дешава што овој старецот ја зема Асу а Емир останува со таткото.Инаку она знае цело време кој и што и е Емир. Мајката е исто така жива.Ја одржуваат во вештачка кома повеќе од 20 години.Емир ја крие во посебна соба .Ако грешам нека ме исправи некој
https://www.youtube.com/channel/UCQo7MTKw6leDxpv5Qkbcj9A/videos Овде ги имаш синхронизирани ден потоа ги ставаат епизодите Поздрав
Колку само се губи ,,шмекот" со синхронизацијава... Сцената кај што плаче Кемал кога ја гледав онлајн ме допре, додека синхронизираната ме изнасмеа... Оди си(па малку ѓоа плаче) и така неколку пати А и оној Туфан убав дечко е
Spoiler: ? Значи Нихан ќе биде трудна од Емир, Асу ќе се омажи со Кемал притоа ќе испадне сестра на Емир ќе ја лажира својата смрт и ќе го обвини Кемал?What the fuck be.А нели Емир во сеф ги има видеата, уствари он е соучесник во закопувањето џабе глуми џек.А јас мислев дека потрчкото негово му мати нешто.А и на Асу и на Емир им одговара овие да се разделени.А од кај Емир и Зејнеп? Многу прашувам знам ама ме копка
Spoiler: serija не не Нихан ке биде трудна од Ќемал.Со Емир она никогаш ништо нема да има.Емир за да го повреди Ќемал ке ја завесе Зејнеп при што она мн ќе се вљуби во него и она ќе биде трудна од него.
Целата фамилија на Кемал ме нервира најмногу на чело со мајка му, а исто и на Нихан цела фамилија ме нервира. Испаѓа гледам само поради Кемал, Нихан и Емир.