Колкава жртва прават двајцата за своите фамилии кои не заслужуваат толкава почит, мислам да бев на местото на братот на Нихан ќе си го одземев животот само да не ја гледам цел живот да страда и да биде несреќна, па и овој Кемал има пари шо не се тргне настрана да живее... се вознемирив малце ....
Значи која самоконтрола ја имам! Ова е втор ден а да не ги отворам спојлериве на темава Не е убаво вака што кажувате се не ми е ич лесно.. Само нека ми каже некој дали Зејнеп ќе успее у тоа што го зацртала у главата?(само да или не нека ми врати) Омилена ми станува Зејнеп
Гледај онлајн некаде мој совет Јас се нервирам кога ќе ја слушнам нашата синхронизација ужас е,ужас !
Не грижи се за Кемал наш,ќе си купи тој убаво куќиче и тоа до Нихан,ќе се натпреваруваат со Емир кој ќе ја добие прв куќата,ама секако Кемал ќе успее. П.с намерно не го ставив ова во спојлер,оти многу наскоро ќе биде кај нас
Ставајте спојлери жити се јас што сум ја гледала па несакам да се пишува така Многу ја кратат епизодата кај нас,кажав ама пак ќе кажам абе ужаас