На youtube ги има со српски превод Бескрајна љубав барајте,а на Hayat plus ги даваат секоја вечер накај 21.50 со превод ама се поназад неколку епизоди од Сител. Мене најодвратни во цела серија ми се мајка и и брат и на Нихан
Како можеше да се роди толку убав, како? Сакам да бев родена во негова близина. Ќе станев глумица бар на филм да можев да го пробам
Spoiler: Туфан Да, но некаде прочитав дека тој е син на Галиб (татко му на Емир) , значи брат на Емир. Точно ли е? И дали тој и помага на Асу во уценувањето?
Spoiler да и помага на Асу и многу е заљубен во неа.Не се ништо со Козџуоглу ама Емир ќе се посомнева во еден момент дека тој е брат му
Spoiler: ozan озан го убиваат сите помалце . ако добро паметам Тарик ке го отруе.Додека ќе лежи на интензивна и Зајнеп ке дојде и ќе го задуши со перница.Таа исплашена ќе биде дека Озан дозна за нејзината афера со Емир.Тек на крај убаво ќе се расчисти цел случај
сите мажи ќе ја сакаат Зејнеп фејм фатал мене ми е исто поубава жена она од Нихан.Додека Нихан преубаво ми се облекува
Мене ми е совршена Лејла и Асу е ептен убава Многу ми се допаѓа што филмот е нов и сите се убаво и модерно средени
И ја се заразив со серијава абе детето си го запоставив хаХах.Озан ми е прав идиот се му се тресат на него.Јас ја гледам на нет зошто неможам да ги чекам на Сител епизода пола саат.Стигнав до 32 епизода ама не се откажувам ќе ја изгледам што поскоро.И сеуште се држам да не ја видам последната епизода ни на кратко а важам за нестрплива особа.