Да мн тажно. Толку блиску а толку далеку... Колку тажно Колку боли душата и срцето.... Солзи ми потекоа прв пат до сега гледајќи филм.
Не знам дали ја забележавте малата во новата серија на сител Мелек, е тоа е истото девојче што му продава на Нихан паломи
Мене па не ми личи на истото девојче дека е @simonka93 Е да ми се насолзиле очите само еднаш,арно ќе беше. Цела серија ја преплакав,на турски ептен поемотивно делува,ова со синхронизација не е тоа тоа,но пак ги гледам од што сум опседната со Нихан и Кемал....
Тогаш прв пат... Имаше и други сцени ама сепак малку имам изгледано, допрва ќе биде интересно... И јас ја гледам на турски, со српски превод на јутјуб...
П.с лајк за аватарот,сега забележав кои се Продолжи да го гледаш со српски превод,да ги слушаш нивните гласови на турски одма се поинаку звучи....
Да сакаш еднаш значи 1000 пати да умреш... http://www.tvpaket.com.mk/serii/telenoveli/6209-14-12-28-02-2018
И мене последните две,и сите сцени кои ги даваат во потсетување од минатото од врската на Кемал и Нихан,се наежувам каков е тогаш Кемал наивен а каков лав е сега,го претворија во збеснат лав...ептен ми е жал за него,на моменти се гледа дека тој повеќе сака и страда од Нихан...
И јас мислам дека повеќе старда па и нормално е го боли и понижувањето плус. Ама многу е убав сега лав.
За убајте и стројни мажи ко Кемал велиме голем маж Арслан дека е Инаку,Кемал ептен ја сака Нихан,и прости за се и до последниот здив ја сака,и ќе направи жртва да ја ослободи од психотичниот и маж...
АМ а не е жртва ќе му роди дете. Обострано нивно ослободување и живеење преку девојчето е. Баш убав крај така. Е сега што ќе умре тоа е кара севда.