Ја догледав серијава и сум незадоволна и разочарана од пораката која ја испраќа крајот Spoiler: крај Значи толку борба против сите, толку препреки поминати за ваков крај. Според мене лошиот тип победи на крајот зошто цела серија Емир имаше една цел да се ослободи од Кемал и да ги раздели по секоја цена и на крај успеа во тоа Кемал умре и нема да е заедно со Нихан и Дениз. Ништо нема да ја надополни празнината во срцето на девојчето кое ќе расте без татко, ниту една приказна за неговите херојства, ниту една негова слика ништо. Ете се соживеав јас малку повеќе, според мене на крајот кога ќе нагазат на мини таа од Кемал да можеше да се деактивира а не таа на Емир со што Емир сам на крај би западнал во својата замка и би го добил заслуженото, а Кемал би се спасил и би живеел конечно слободно со своите сакани
Никој до сега Бану не ја спомна, мене после Нихан, Бану ми е најубава.. Преубава серија и едноставно се совршени и двајцата според мене најубавите Турски глумци. Се' е убаво, но крајот претажен само тоа не ми се допаѓа
Татко му на Кемал и Тарик ми се одвратни.Песимист и особењак.Застанати се во времето апла.Емир е болен психопат кој ги лечи своите комплекси на Нихан и нејзината фамилија.Другиве се колатерална штета.
Преубави се Ќемал и Нихан. Како само се гледаат, со каква љубов им се погледите, колку многу страст има, летаат искри на сите страни. А Емир е тотален психопат, безмилосен идиот.
Овде ќе се сретнат случајно на свирка кај една група,пред 5 години биле улични свирачи,и се сретнале со Нихан и Кемал и овие им велат дека за скоро ќе станат многу познати и ќе им свират и на свадба Ете,после 5 години се познати и ќе ги спојат за кратко Нихан и Кемал...
Друштво која е личноста што му се заканува на Емир по телефон? Што знае тој за Емир? За што му се заканува?
Spoiler: Емир Уценувачот е неговата сестра Асу,со Туфан заедно го уценуваат со видео-снимки од ноќта на убиството што го прикри Емир брат и на Нихан.
Spoiler Асу помошничката на Кемал убавата со долгата коса? Таа му е сестра или некоја друга Асу? И друго: Емир го изврши убиството за кое го намести Озан или воопшто нема убиство туку е само намештаљка?
Spoiler Асу знае, ама Емир не... Кога била трудна мајка им со Асу, татко им се сомневал дека детето не е негово... мајка им се обратила за помош кај Хаки, му ја оставила Асу како аманет со ветување дека ќе се врати, но потоа паѓа и е жив мртовец
Burak i Neslihan bile par pred da se ozenat/omazat. Vistinskite nevestinski fustani na Nihan i Nedzla mnogu slicni,ubav model na fustan
Едната го копирала од другата, со измени секако Се шпекулираше тоа и тоа на големо, ме чуди што не си слушнала
Не сум многу во тек. Ама и на двете им стои преубаво каква и да и била намерата на Неџла да носи иста венчаница со бившата на маж и Нихан.