@Rama А ОД каде Зејнеп знаеше кај е Кемал? А Емир знае дека е од него труда? Добро како го убеди да го издаде Кемал а? Толку еглупа Зејнеп? Фала за дескриптивниот одговор
Кога спиеше Зехир му го зеде телефонот и тајно прочита. Инаку глупа е да,занесена е по Емир и избудалена е Му кажа дека е бремена и му рече дека ќе го издаде брат и каде се со Нихан ако Емир и вети дека нема да ја убие ни неа ни бебето,овој се согласи,ама наскоро ќе ја однеси на абортус ќе го погази зборот,ама итрицава ќе ја викне дада и Асу,и таа ќе го спречи абортусот. Намерно не ставив спојлер,оти многу наскоро ќе биде ова кај нас,не го гледав денес и не сум во тек до кај ја дале епизодата,ама знам дека се ближат овие моменти
Колку ми е јак Кемал кога на Емир иронично и самоуверено секогаш му вели Bekle(чекај)ептен моќно звучи на турски,а во позадина само оваа музика оди
А кемал ќе поверува ли дека нихан и емир се навистина заедно? Ако знае што ќе се случува понатаму нека пише некој.
Spoiler Да,некое време ќе верува дека Нихан е навистина со Емир. Кемал ќе се вери со Асу и ќе се ожени подоцна со неа под услов тој да раководи со нејзините акции,за да биде блиску до Емир и полека ќе му ја уништува фирмата и репутацијата на Емир. Кемал ќе го рани Емир и ќе оди во затвор,Нихан ќе оди да му каже дека е бремена од него,тој нема да ја прими,Нихан ќе замине неколку месеци во Лондон таму ќе се породи,и повеќе време ќе крие од Кемал дека роди негова ќерка,тој ќе мисли дека детето е на Емир. Не знам што да ти кажам друго,има уште многу за кажување,прашај што те интересира. @fana Spoiler Двете бебиња од Емир ќе ги изгуби Зејнеп,ама на крајот ќе се појави еден инспектор со него ќе се омажи и од него ќе биде бремена.
@fana Spoiler Асу ќе стане психопат невиден натаму,Туфан ќе и помага бидејќи таа ќе го залажува дека го сака,ќе избегаат некаде заедно,ќе го користи,и кога нема да и треба повеќе ќе направи план со Емир,Туфан да умре демек во незгода,ќе го прегази камион.
Кемал е во Словенија,неколку дена ќе биде таму...ама се здебелил и косата ја разбушавил А што не му текне да дојде кај нас на пример
Најубав е тој секако,ама малку е запуштен во килажа и во косата посебно Инаку,најсовршен во се е како Кемал
Имате чувство дека само јас ја окупирав темава,јас да Он топик:Колку ми беше жал за Кемал кога во бунарот викаше дека многу ја сака Нихан