Ах кемалче каков е згодњак да го грабнеш и да бегаш....Патем овој емир ме нервира многу како лик не можам да го гледам од што е злоба невидена, едвај чекам кога пак се спојат нихан и кемал, срцки ми се
Мене како лик Озан ми е најиритантен.Разгален,глуп,плашлив.Целата работа се искомплицира заради него и неговата наивност.
Рано е уште,некаде на средина на серијата беше тоа,но ќе се изначекаш да го видиш тоа,со оглед на тоа што кај нас ги кратат епизодите,од една оригинална турска која трае 2 саати,кај нас прават 3-4 епизоди
Kako taka? Edna epizoda si e edna. Lele ja obozavam pesnava za tancot od 5god. A ke mu kaze i deka lazen e brakot,deka nemala odnosi so Emir?
Една оригинална турска епизода трае саат и нешто,скоро два саати,а кај нас околу 40-50 минути со се реклами Да,се со ред ќе му каже,гледај,доста интересно ќе биде натаму и доста измешано....но секоја епизода,е се повозбудлива.
Spoiler Ќе се сретнат и ќе бидат уште долго во лоши односи,ќе бидат уште во војна,т.е мајка и на Нихан е полоша,и ќе се обиде да и ја одземе куќата на Лејла,но нема да успее во тоа.Ќе се смират во средината на серијата и од тогаш ќе станат неразделни
лелее луѓе давај те линк со превод да ја гледам!! на јутјуб ги има на македонски само првите 4 епизоди после тоа ги нема. Многу е добра серијава
Ја изгледав серијава со превод уште кога одеше во Турција, сега си фрлам окце одвреме на време само заради мојот ултимејт краш од турските актери Каан Урганчиоглу - Емир Добро бе девојки нема ниту една што не го заприметила колку е презгоден? Какво мажиште е Емир, овој Кемал е како глушец спрема него