Spoiler Емир ќе постави мини,насекаде на една планина,таму ќе биде и Нихан,Кемал ќе ја спаси неа,ќе останат тие двајца со Емир,ќе дојдат тим за деактивирање на мини и ќе ги деактивираат мините во делот каде што е Емир,а за Кемал ќе кажат дека нема надеж да се спаси,не е можно да се деактивираат таму мините,Емир ќе тргне да си оди,но кога ќе помине покрај Кемал,ќе го фати за раце и нема да го пушта,така Ќемал ќе ја крене ногата за да се активира мината,и заедно ќе се разнесат,за да ја спаси Нихан од долгогодишниот затвор на Емир.Многу трогателен ќе биде крајот,и маестрално одглумен.
штета што заради синхронизацијата неможе да се долови убаво иронијата на Емир.А и преводот не е ок.Емир имаше доста јаки и смешни фори при српскиот превод. вели:Ви брача Сојдер сте ко киндер јаја.Никад се незна шта че да изаџе из вас овие нашиве ништо незнаат да преведат
Кога Нихан ќе дознае дека Лејла и е тетка? Кога овие на Нихан ќе дознаат дека Лејла и Кемал се блиски?
Мене и Зејнеп ми е поубава од Нихан Ама некако си одговараат со Кемал (Кемал повеќе со мене одговара али сега тоа не е тема на муабет)
Леле Ќемааал! Убав, убав, преубав Ептен си одговараат со Нихан. Супер е серијава, само синхронизацијата е
Мајка ми ја гледа серијава, јас чат пат покрај неа. Прочитав тука на темава за крајот па ѝ кажав веднаш, да нема преголеми очекувања и да не се надева на нешто добро.
Еднаш да сакаш значи илјада пати да умреш Песнава ми е преубава и преемотивна..... Малку ја разбирам,но тоа не ме спречува да уживам во неа... "Се напив од виното на љубовта,сега горам и умирам,но никако да умрам....."
Spoiler Бидејќи Лејла била свршена за татко и на Нихан,но на денот на свадбата тие со мајка и на Нихан и кажаа дека биле во тајна врска и дека оваа другава сестра е бремена,и така Лејла им се налути,а овој ја зеде за жена Вилдан и таа му ги роди Нихан и брат и Озан.
Да тетка и е Лејла пријателката на Кемал, поради тоа што порано пред да се роди Нихан и Озан, Верени биле Лејла и Ондер но на денот на нивната венчавка Вилдан им ја кажала веста дека е бремена со Озан и Нихан и од тогаш ги замрази и од тогаш ги нема видено
Кога Нихан ќе дознае дека Лејла и е тетка? Кога овие на Нихан ќе дознаат дека Лејла и Кемал се блиски?
Јас ги гледам на Турски таму трае по 2 до 2ипол саати до 15 епизода у турција веќе се и смирени Нихан и Кемал, а ке се дознаат и двете работи во иста епизода