moze i toa ako bila prikraj poso ne smeat da bide blisku so epizodite mora prvo da se emituva vo Turcija
Ако си гледал Бурни времиња, ја даваа од понеделник до петок и потоа почнаа за викенд со најава дека се блиску до епизодите во турција и затоа ќе оди само за викенд
Mnogu pateticno e na momenti. Pre pre pre e veke. A i zdosaduva na momenti. Iskreno vo realnosta nekoj vaka da pati? Ja sakam serijava ama tnx Gosh sto e serija.
Da da gi imashe ama ako zborime realno i masive sto sinhroniziraaat nekad ic neznaat da ja dolovat ulogata BEZ VRSKA
@Asistentkа Има,има и во реалноста некои што сакаат вака патетично и до болка(земи ме мене за пример) Во денешната епизода убаво татко и на Нихан го предупреди Кемал да не влегува во војна со Емир,дека може да заврши фатално. И Нихан му рече не си свесен за последиците што му кажа на Емир дека во моментот разговараш со неговата сопруга. И така е,Кемал ќе даде се од себе да ја спаси Нихан од Емир,ќе го погази и фрли во вода цело страдање и бес кои го преовладуваа 5 години....е тоа е љубов.. Нихан,како да го сака помалку,секогаш на прво место и беше фамилијата.
Постои ваква љубов и тоа многу често затоа и го загледав филмов и ме заинтересира, можеби затоа што ме потсетува на зборовите на еден драг пријател кој ми рече дека големите љубови никогаш не завршуваат заедно...
Песната посовршена не можеше да биде,побарај ја целосно ја има на јутјуб Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş од Бариш Акарсу кој за жал е починат,но преубаво пее. И мене ми е многу одбивна Зејнеп,само гледај натаму во што ќе се претвори,ептен ќе биде сплеткарошка и ќе му наштетува дури и на сопствениот брат,ќе се освести дури во последните епизоди.