Na 3-4-5 meseci na kozmeticar ida i supermi e.. normalno mi iskaca po nekoja crnka i bubuljica ali toa e
и ја пробав со паломи ама кога ја вадев ми се испокинаа паломите се па незнам со што друго да ја направам??? а да не ми се искине кога ке ја вадам маската????????????????
е како не цела недела ти е црвено нема врска.. и мене ми е црвено после стискањето ама до утрето и ке ми се смири до еден ден ми трае така црвено кај што ме стискале.. а и лупењето трае 2-3 дена така да издржи барем тие неколку денови ама после барем ке си бидеш раат со чиста кожа и без црнки. Јас после третманот си го сакам лицево се осеќам некако чисто а и мазно ми е + ... па сега види ти дали се исплати болката и тие 3-4 дена кога се лупи позз
Црнки имам само на носот, го користам гелот за чистење на црнки од Clearskin, Avon, но очигледно не помага, или не го бидува или незнам правилно да го употребувам . Како и да е наскоро ќе ги пробам советите што ги има низ темава.
Нема да ти се скине. Јас имам пробано и со паломи, салфетки и тоалетна хартија. Со сите исто излегува и кога ќе биде цврсто нема да ти се искине. Само полека вади ја.
Тоник за чистење на црнки на лицето На овој сајт има многу девојчина со истиот проблем како мене ....Имам црнки на лицето не многу ама и овие што се неможам да ги поднесам....гледам сите кажуваат по некој совет за на козметичар,со крем,со ленти ...бла бла бла...еден козметичар ми кажа дека ништо од ова нема да помогни освен со тоник за лице....само ми кажа да го одберам соодветниот....зедов тоник од АВОН и сега сакам да знам како се нанесува најправилно тоникот за лице....не можам да го надам овој козметичар .... што се прави со тоникот се плакни лицето со него или се нанесува на лицето па така стои некое време па се плакни со вода или.... кој знае нека пишува...позззззз
За каков тоник зборуваш? Има различни видови на тоници за лице, со различна намена, како што има различни креми за лице! Каков тоник против црнки? Посети дерматолог, нека ти напише рецепт со состав на тоник против црнки, па нека ти го направат во аптека по рецепт. Ако мислиш на нешто така специфично. Инаку од производите за широка употреба, имаш 1 000 000 видови, ги имаш по сите маркети, а се нанесува на чисто лице со памукче. А тема за црнки има посебна во подфорумот Лице. Да редактирам пошто ти во меѓувреме редактираше, па сега гледам за кој тоник зборуваш. А за тоа како се употребува, сигурно си пишува на самиот производ, позади на декларацијата!
Тоник за чистење на црнки на лицето јас ги имам гелот и тоникот, од гелот се става директно на лице, се трие и плакне, а откако ке се измие лицето со гелот се става од тоникот на памукче и се поминува целото лице, после се плакне и готово
Тоник за чистење на црнки на лицето Па ги користам веке скоро 2 месеци и има видливи ефекти, некако црнките стануваат многу побледи и конкретно на пределот кај носот (каде што ги имам најмногу) е мазен не е рапаво ко што беше пред тоа, ама со редовна употреба наутро и навечер бидејќи пак се појавуваат ако се престане со гелот
и јас го имам овој проблем,но сега дури ја видов темата ќе пробам со глината,па ќе ви кажам резултати
Мене за црнките најмногу ми помага пилинг на Докторс од праски ми се чини. Не е ни скап, еднаш на два-три дена го користам и црнките видно се намалуваат.
http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS ... re=channel еве уште еден начин , јас уште немам пробано сега го видов во предлозите на јутуб што ми беа и реков да го споделам со вас, ама ќе го направам или попосле(ако ми помини мрзата) или утре, па ќе ви кажам што направив, а ако го испробате пред мене кажете одма
Не можам да најдам слика низ нетов, во Зегин го има, околу 70-80 денари е, побарај го таму ќе знаат што да ти дадат.
Јас го користев мене не ми помогна, но секоја кожа е различна. Нема да го промашиш, има налепница со праска Го имаш во Зегин и во некои маркети.
нема врска тоникот не се одмива... се миеш прво со гелот па се плакнеш а потоа само со памукче нанесуваш од тоникот на лицето и го оставаш, после тоникот нема плакнење ништо..