Ах Кенди, а не` лажеше И направи копи од постот на Марама You have been bad girl Candy, a very, very bad girl! За миење не се плашам имам магична жица за садови Се шалам, фала за искуството што го сподели, во прво слободно време ќе набавам желатин. Само да прашам- не ми се смејте, дали желатин и густин е исто? Дома имам видено порано пакетче, пишуваше густин. Или тоа е нешто друго
bad girl Candy мисли дека не е исто...али не сум сигурна Спојлер (охооо ние домакинки на векот веза си немаме )
Јас ревју да дадам за лентине за црнки од Нивеа Не ги бива за ништо. Ништо не ми извадија ептен малце, додека ги купував нив на козметичар ке појдев Да не сте купиле!
Зашто ја не сум слушнала за тие ленти на Нивеа? Ааа мора да се проба А да ве прашам по маркетиве ги има или само во парфимерии?
Јас се суредив Супер ти биле тие лентите, кај бев досега да си купам? Немам некои видливи црнки нешто многу, ама сепак носот, и се чудев како може така ко боцки да извади се Јас ги препорачувам топло, на сите оние кои сакаат да се куртулат барем малку од гадните црнки. Супер се И деее, јас се ушлашив, болеле, ами болат, ама сега па, ко лепило од кожа да вадиш
Бидејќи имам голем проблем со црнките на лицето ми е испробан секој можен метод. Ова штрумфета со прстен ако поминеш логички дека неможе да ги изавади, треба да стоиш на пареа од камилица чај и потоа да поминеш со прстен( обично бурма) и ги вади но само најмладите црнки- нема добар ефект што знам барем од мое искуство
Маската со аспирин е одлична, 3 пати веќе ја ставам и приметив огромно подобрување не само на црнките туку и целото лице
Jaс црнките никогаш не ги фаќам сама, мама така си направи две дупки. Одам на козметичар и после мирна глава, додуше тоа боли али за убавина се се трпи
I jas go imav istiot problem no poveke ne Gi imav dosta po liceto i pocnav da go koristam gel za otstranuvanje na crnki od avon(clear skin) i tonik za otstranuvanje na crnki.Super mi pomagaat sega za sega
Јас сакав да ја направам таа со желатин , и право да ви кажам нигде не го најдов . Барав во сп , тинекс и немаше . Ајде некоја што ја направила да ми каже кај го нашла ?
Желатин кесички имаш секаде, тоа е оној што е за готвење не е некој посебен желатин. Една кесичка е 10 ден ги има во сите поголеми маркети, провери убаво таму кај што им стојат пецива, ванили...