Девојки ништо не ми излезе немаше ништо на смесата, како ка ј девојката од видеото. Душица желатинот ми останал од мармаладот од дуњи што го правев, (не сум од Ск) кај нас барав во Тинекс немаше, од маалската продавничка ги купив.
За ова зборите со желатинот?! http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS ... re=related Резултатот кој го покажува на крај девојкава е повеќе од очигледен.
Да Лилит. Утре пак ќе пробам, можеби не ми беше доволно топла смесата, ја загревав 10 секунди како што е прикажано и во видеото, ама ептен малку беше топла, само што почнав да ја нанесувам почна да ми се тегави и можеби ми беше дебел слојот. Не знам. Утре на дневна светлина пак ќе пробам.
Значи уште што нема да шлакнеме на лицата само да бидеме мазни лелеееее инаку јас користам неутрогенна за црнки и многу помага, ако ја има во Македонија да си ја купите.Јас имам многу осетлива кожа бев на козметичар во Америка сега каде што живеам ми кажаа дека имам аристократска кожа и дека морам да ја заштитувам со фактори од тогаш ја користам неутрогенна за црнки и лесна крема со фактор.Инаку македонскиве дерматолози ми лечеа сабореа, а овде ми кажаа дека немам ни С од сабореа. експерти браво!
Anetta-elizabeth, препорачај ми го дерматологот каде што одиш, можеби ќе ми помогни, јас одам кај една црнка ама никакви резултати нема, и апчина и крема ми даде ама џабе..
pufi-cufi дерматологот се вика kayliegt Buthler во new jersey, usa да знаев добар дерматолог во МК нема проблем па ако некогаш те наведе патот во new jersey ке си го најдеш чарето обавезно!
значи дерматологов се вика kayliegt Buthler докторката е многу закон се наога во трентон а сабореата ми ја лечеа со ацид и борици и со павличева маст болна работа од таму ги закачив црнките!
Здраво девојки... се надевам дека секоја девојка во денешно време сака да е негувана и делува на себе со различни превентиви и бара совети...така и јас, барам некоја од вас да ми каже некоја ефикасна превентива за затворање на порите...в главном немам проблеми со лицето, но ако користам било каква пудра или крема, без разлика дали е почесто или поретко, порите се полнат и со тек на време, се грижам дека ќе ми се зголемат се повеќе, ако се стискам...поздрав и однапред фала...
Себореата се лечи.И тоа со крема само,името и е Реконазол(кетоконазол е тоа).Ја има и во странство мислам под друго име е.
Женски дали некој до сега ја пробал маската со желатинот,нешто слабо гледам некој да каже резултати.Јас најдов конечо и утре сабајле ќе го испробам.А може ли претходно да се пари лицето и мора ли да биде сува кожата пред да се нанесе смесата?
Еве едно средство за затворање на порите..незнам дали го има во Македонија, се користи за во кифли и слатки... испробано , делува http://www.youtube.com/watch?v=rHrx8twiyIA
Baking soda is sodium bicarbonate or bicarbonate of soda. Baking soda is used as a leavening agent. Baking soda must come in contact with an acid in order to form carbon dioxide gas which in turns makes the baked product rise. Typical acids include vinegar, citrus juice, sour cream, yogurt or buttermi и оваа сода бикарбона не е како нашата да си ја пиеме орално!
Една моја комшика ја пие за желудникот некогаш,ама нема врска како и да е,ова на клипов е баш иста сода,сода бикарбона,ништо поразлично.
Bчера ги барав тие ленитите од Hивеа,ама не ги најдов,и здогледав неутрогена и ги грабнав сношти прбав едно,малку се наводенува со вода,и се трие каде што има црнки по лице,има разладувачко дејство,и потоа кожата на носот ми беше многу нежна,внатре има 30 памукчиња(незнам како да ги наречам)ке ви пишам резултати
Нивеа лентите се убедливо најдобри. Не знам дали можам да им удирам толкава реклама, ама стварно ја вадат секоја црнка. Јас имам неколку само на носот, т.е. такви кои се видливи, па лентава ми покажа колку во суштина сум ги имала Веројатно има и други вакви ленти од други фирми, ама за тие не знам. Еве Волфче ќе ни пише како поминала со Неутрогена
И јас се сложувам со Phyramide аспиринската маска ја правев, ефикасна беше, но лентиве пред некој ден ги пробав, се излегува на нив, навистина се многу ефикасни. Во план ми е зелената глина, па желатинот, ќе пишам резултати од што сум најзадоволна, но сега за сега лентите на Нивеа се незаменливи