Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Црнки на лицето

Дискусија во 'Лице' започната од Sonce, 11 ноември 2009.

1. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.540
    Jaс имам само црнки на носот и си ги отстранувам со ниева самолепливи ленти само тие ми ги отстрануваат,а на козметичар немам појдено...

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Hе чинат,само што ми создадоа чешање и црвенило |( ефект-мал :envy: Hивеа ги фалам,мама ми имаше пуштено секоја црнка ми ја извадија :)

3. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Нивеа лентичките се вистински спас од оваа напаст. Само треба да внимавате девојки да биде сосема сува лентичката кога ја вадите,остајте таму 10 минути шо пиши. Јас така се зафркнав првите неколку пати и не излегуваа баш убаво, сега додека не стане ко картон лентичката има да си седи на носето мое и крај.. ;) А за дупчињата тоа се всушност проширени пори и за жал шом се собрало мрснотија таму мора да се такви. Е сега поубаво да се проширени а чисти, отколку полни, а затворени. :tmi:

На Zaljubena111 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Го пробав тоа со желатин и да ви го препорачам...ем ефтино поминав ем немам црнки ;)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lokumce

lokumce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    18
    Дали знаете каде има Нивеа Ленти на парче...тука негде прочитав купувале така по едно две...јас прашав во зегин не ги делат таму....

6. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Отиди во друг Зегин, јас земав на парче од таму пред две недели. ;)

7. GirlWithSmile

GirlWithSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    10
    И јас имам слушнато дека желатинот помага многу но не можам никаде да најдам желатин :( а од каде купи желатин

8. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Желатин можеш да најдеш во секоја прехрамбена продавница

9. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
  10. lokumce

lokumce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    18
    Од кој зегин зема....во ГТЦ не даваат...ке идам утре во тој на бит пазар...па случајно да не не даваат и таму...да не кружам по градов :D

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Јас земав од Лептокарија ако не ти е далеку, ама не мора да е Зегин и во други аптеки има, прашај.

12. GirlWithSmile

GirlWithSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    10

Барав и во прехрамбените продавници и во поголемите маркети но никаде немаше :(

13. nel

nel Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Za da se sprechi pojavata na crnki na liceto i na mrtvite kletki potrebno e sekojdnevno
    dva pati vo tekot na denot,nautro i navecher po mienjeto na liceto nezavisno so shto dali toa ke bide
    gel za mienje lice,pena,sapunche potrebno e poslem toa da se ischistuva so tonik(eden od najvaznite preparati za celosno ischistuvanje na porite na liceto),od moe iskustvo od koga pochnav da upotrebuvam tonik skoro i ne zaprimetuvam crnki na liceto.
    Inaku za ova imav preporaka od dobar kozmetichar.

[mod-kirilica:17nkaeg2][/mod-kirilica:17nkaeg2]

14. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Нивеа козметика,навистина е добра.Чини околу 1000 денари,ама сигурно трае околу 3 месеци.Ја има во Сп Маркет,Веро...

15. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    во тој зегин кај државна болница даваат.. јас од таму си купив 2 лентички :)

16. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45

Барав и во прехрамбените продавници и во поголемите маркети но никаде немаше :([/quote]

и јас неможам никаде да најдам желатин.. барав и барав и барав и никаде немаше и се откажав повеке не барам... незнам каде има :devil: :@

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Има во тедико 100%, таму кај што стојат ванила, пециво... абе луѓе кај мене секаде има и во малите продавнички :^)
    Незнам дали го има и во поголеми пакувања само, се е ко во кесички :^) има на Доктор Еткер јас нонстоп купувам во мали кесички, и во КАМ би требало да има.

18. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Приметив дека откако го користам нивеа тоникот и пилингот како да се намалија а верувам дека и ќе ги снема...прано редовно користев лентички за нос,брада и чело,а сега имам само малку на носот и таму ги користам лентичките,така да пробајте со нивеа young колекцијата ;)

19. Nana22

Nana22 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Слушнав дека за отстранување на црнки се користиле лентички? Ама немој после тоа кога ке се отстранат црнките на носот да ми останат мали дупчиња од нив:D .Дали во аптека може да ги најдам и околу колку пари се?

20. lina.lolypop

lina.lolypop Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Јас порано имав многу црнки,но сега немам толку.Во тоа успеав со тоа што одев на козметичар 2 пати во еден месец а сега коа немам толку одам еднаш месечно .И исто така козметичарката ми даде еден лосион ХЛОРАКОЛ го има во аптеките можете да го купите и многу ми помогна ! ;)