Jaс имам само црнки на носот и си ги отстранувам со ниева самолепливи ленти само тие ми ги отстрануваат,а на козметичар немам појдено...
Hе чинат,само што ми создадоа чешање и црвенило ефект-мал Hивеа ги фалам,мама ми имаше пуштено секоја црнка ми ја извадија
Нивеа лентичките се вистински спас од оваа напаст. Само треба да внимавате девојки да биде сосема сува лентичката кога ја вадите,остајте таму 10 минути шо пиши. Јас така се зафркнав првите неколку пати и не излегуваа баш убаво, сега додека не стане ко картон лентичката има да си седи на носето мое и крај.. А за дупчињата тоа се всушност проширени пори и за жал шом се собрало мрснотија таму мора да се такви. Е сега поубаво да се проширени а чисти, отколку полни, а затворени.
Дали знаете каде има Нивеа Ленти на парче...тука негде прочитав купувале така по едно две...јас прашав во зегин не ги делат таму....
И јас имам слушнато дека желатинот помага многу но не можам никаде да најдам желатин а од каде купи желатин
Од кој зегин зема....во ГТЦ не даваат...ке идам утре во тој на бит пазар...па случајно да не не даваат и таму...да не кружам по градов
Za da se sprechi pojavata na crnki na liceto i na mrtvite kletki potrebno e sekojdnevno dva pati vo tekot na denot,nautro i navecher po mienjeto na liceto nezavisno so shto dali toa ke bide gel za mienje lice,pena,sapunche potrebno e poslem toa da se ischistuva so tonik(eden od najvaznite preparati za celosno ischistuvanje na porite na liceto),od moe iskustvo od koga pochnav da upotrebuvam tonik skoro i ne zaprimetuvam crnki na liceto. Inaku za ova imav preporaka od dobar kozmetichar. [mod-kirilica:17nkaeg2][/mod-kirilica:17nkaeg2]
Нивеа козметика,навистина е добра.Чини околу 1000 денари,ама сигурно трае околу 3 месеци.Ја има во Сп Маркет,Веро...
Барав и во прехрамбените продавници и во поголемите маркети но никаде немаше [/quote] и јас неможам никаде да најдам желатин.. барав и барав и барав и никаде немаше и се откажав повеке не барам... незнам каде има
Има во тедико 100%, таму кај што стојат ванила, пециво... абе луѓе кај мене секаде има и во малите продавнички Незнам дали го има и во поголеми пакувања само, се е ко во кесички има на Доктор Еткер јас нонстоп купувам во мали кесички, и во КАМ би требало да има.
Приметив дека откако го користам нивеа тоникот и пилингот како да се намалија а верувам дека и ќе ги снема...прано редовно користев лентички за нос,брада и чело,а сега имам само малку на носот и таму ги користам лентичките,така да пробајте со нивеа young колекцијата
Слушнав дека за отстранување на црнки се користиле лентички? Ама немој после тоа кога ке се отстранат црнките на носот да ми останат мали дупчиња од нив .Дали во аптека може да ги најдам и околу колку пари се?
Јас порано имав многу црнки,но сега немам толку.Во тоа успеав со тоа што одев на козметичар 2 пати во еден месец а сега коа немам толку одам еднаш месечно .И исто така козметичарката ми даде еден лосион ХЛОРАКОЛ го има во аптеките можете да го купите и многу ми помогна !