Mене после секое ставање ленти,ме чеша,и само бекутан-витаминска ми помага ги вади црнките,ама не сите
И сега што да правам? По малце дури и страв ме фаќа за да ја истискам.. А ич не сакам дупчиња таму да ми остануват
јас имам црнки на носето и сакам да ги пробам лентите од нивеа овде доста се фалени ама никако да се кандисам да ги купам бре флегма чупе сум како и да е ќе ги пробам ако не за друго од љубопитност за резултатите а по која цена се?
Би купила од тие лентите ама срам ми е во мало градче живеам сите ме знаат ќе и речам на мама да ми купи. Се надевам помагаат.
Sunshine555 што има страмно во тоа да си купиш ленти за црнки навистина не ми е јасно? А мислам дека во погорните коментари ќе прочиташ колку се ефикасни
Абе, тие црнките зафркната работа! Злобнички! Уште не сум се одлучила за ленти.. Сепак за две мали црнки.. А, читам погоре некои велат не помагале.. Ах, заафркнаатиии црнки!
Многууу се добри лентите од Nivea. Ги пробав, ми извадија нешто ама не ни имав мн, 3-4.. ПОсле пробав на татко ми, му извади све живо и диво, прејаки се!!. Купете нема да зажалите
и јас имав мн.црнки,користев се се и лентите ги користев и пилинзи....и незнам што...после се решив да одам на козметичар,и сега имам чисто личе без тие црнки,мое мислејне е да си посетите козметичар каде што работат со ласер за затворање на порите,од тоа подобро нема ништо
Anije, maskava e super, ja preporacuvam na sekoj! I nema granici od kolku do kolku! samo ne treba da se preteruva so nejzinata upotreba, sekoj 3 den treba da se pravi! Inace isto taka upotrebuvam eden drug metod, cistenje na liceto so maslinovo maslo! znam deka zvuci cudno ama, ete i jas se iznenadiv kolku dobri efekti ima! Go cistam liceto nautro i navecer, so pamuk go trijam liceto so maslinovo maslo, i na nego stavam zezka krpa, 3 pati, porite da go vpijat masloto ( zatoa sto masloto go cisti sebumot - oil disolves oil), go brisam liceto da izleze necistotijata, i posle go plaknam dodeka ne se zatvorat porite! Vo slucaj koga liceto posle koristenjeto na ovoj metod mi e suvo, stavam dve kapki na davata obraza, i go mackam niz celoto lice! Navecer nekogas posle mienjeto stavam krema zdrave! Sega liceto mi e cisto, nemam crnki, ni potkozni otkoga ja koristam aspirinskata maska, i maslinovoto maslo! Se nadevam deka pomognav!!! Ako go koristis ovoj metod pisi! Pozzzzzz[/quote] пробав миличка и успеа ти благодарам [/quote] а колку време треба да стои крпата на лице??
Јас имав црнки и почнав да го користам гел-пилингот против црнки Clearskin и сега немам ниедна црнка и лицето ми е мазно ептен сите го фалат и задоволни се од него
Би сакала да прашам за гелот и тоникот против црнки со 2% салицилна киселина од Авон, Клиар скин,колку е ефикасен и после колку миења се видливи резултати?
Црнки излегуваат на мрсно лице и мислам дека е потребо 2 пати месечно да се одни на козметичар ( барем јас така одам). А дали некој знае колку чини тоа ласерско затварање на пори?
Ве молам некој што знае каде има во Битола искусен козметичар кој ќе ми помогне за црнките нека ми каже...
sunshine има некои задоволни од гелот и тоникот, лично познавам, мене не ми изчистија ни една црнка, не знам до што може да е
значи од колекцијата clearskin од avon за чистење на црнки не сум воопшто задововна, тотална катастрофа ми направи тој пилингот на лицето, целото ми беше црвено и нафрлано со ситни мозолчиња како и да е помина тоа сега ете го дома скапва тој пилингот и пред некој ден си реков ај пак ке пробам можи овај пат нема така да испадни...ии си ставив од пилингот само на носот и образите ( таму имам највеќе црнки) и овај пат не ми се нафрла лицето, ама не ми го ни исчисти. Значи тотална катастрофа е таа линија од авон и на никој не ја препорачувам. Инаку за ова со желатинот скептик сум не вервам дека можи да помогни така да задутре ке си купам ленти од нивеа па ќе пишам резултати.
И мене исто ништо не ми исчистија а супер е чуството додека ставаш од гелот за чистење на црнки ама резултати нема никакви
Јас ги имам користено и можам да кажам дека сум задоволна.Мојата кожа е комбинирана така да ептен ми влијаеше добро.Зависи каков тип на кожа имаш.