Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Црнки на лицето

Дискусија во 'Лице' започната од Sonce, 11 ноември 2009.

1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Пробав и со емили пилингот и некако лицето се чисти,кожата е помазна,црнките малку избледуваат ама пак стојат.И со ленти еднаш пробав ама што кога на мене ми треба нешто за целото лице.Имам црнки на носот,дел од образите,малку на челото.Сега следно да пробам со оваа јајце-маска.Белким нешто ќе испадне...Ако не следно ќе е желатин и ова со пастата...

2. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    уф и јас си имам проблем ама само на носот, па кога ке пробаш со белките, пиши да знам дали е успешно бар млаку

3. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Девојки, денес си купив ленти на нивеа за црнки, и на сликава покажува дека се за нос а оваа аптекарката ми вика дека и за чело и брада е една иста лента и сега мене не ми е ништо јасно.Ве молам за совет они кои имаат користено, имаше ли добри ефекти и дали треба пред тоа на пареа или не? :D

4. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Најдобар лек за црнка е да се истриес убаво со солена вода. Памукот ке го натопиш во солена вода и ке го триеш местото со црнките а при тоа ке ги стегаш по малце за да излезат.

5. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Најдобар лек за црнките на безболен и лесен начин да се отстранат од лицето е со маска...маската се вика БАЛЕА по се мислам...само ми е препорачена,а сеуште не сум ја испробала..но во најскоро време ке ја испробам. И била многу корисна. Но оние кој се по површниски црнки излегувале најбрзо а оние кој биле по внатре им требало повеке време третман за да излезат... :D

Нивеата не помага,за без врска си ја купувала.Во коментар кажав каква маска најдобро одговара за црнките.Поздрав!

6. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Не е една маска од Балеа.. Ајде стави слика за која зборуваш поточно. И порано имаше ваков коментар дека многу помагала некоја си маска на Балеа, но сепак остана само мистерија :rofl:

7. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Јас ја користев маскава од Орифлејм и ми ги исчисти црнките ама престанав да ставам од неа и сега повторно почнаа да ми се појавуваат :worried: Ама повторно си ја нарачав,треба да ми стигне во петок :D

8. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56

Па јас имав само препорака за БАЛЕА како најдобра маска за отсранување на црнките...А која е поточно незнам.Ќе се распрашам и ќе ве известам.Поздрав!

9. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    па добро бе срцка во првиот пост толку самоуверено ни кажа, како да си ги средила црнките ти, а сега кажуваш дека имаш препорака. Се намачив додека пребарував која е за црнки и се начекав да ни кажеш

10. mache.m

mache.m Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    Јас имав многу проблеми со црнките, пробав многу маски, гелови, пилинзи.. и конечно најдов спас во „среќната тројка“ од АВОН :D Гелот го користам два пати дневно заедно со тоникот, а маската 2-3 пати во неделата и сум презадоволна 8)

http://1.bp.blogspot.com/-9dU-3r-AL-U/U ... CKHEAD.jpg

11. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Девојки има некој ја пробано новата маска на авон , што е како гел па се суши на лицето и се лупи. ако има некој нека каже мислење.

Прикачени фајлови:

12. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    и мене ме интересира дали врши работа ова чудо, или дајте предлог за некое испробано - што вади црнки и тоа баш од носот- пошто само таму имам, но поентата е да не се создадат после пак???! :?: ја ќе си ги истискам, џам ќе си го напраам носот :lol: и после 1 месец пак црнки миљон како јаготка :@ ;(

13. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    Само што зедов од лентите на Нивеа и ги пробав на носот и на брадата и мене ми ги извадоа црнките, многу сум задоволна од нив :D

На nevesta му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.205
    Допаѓања:
    36.678
    Колку пари се лентите?

15. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    пиши дали ќе се вратат црнките повторно и ако да- за колку време!!! :)

16. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    Една лента е 50 денари, ги има за нос, чело и брада. Инаку пред да ја ставиш лентата за подобар ефект се препорачува да се испари лицето, и црнкиве повторно моѓат да се појават но со редовна употреба на лентиве 2 пати во недела, мислам дека би се намалиле уште повеќе :D :D

На nevesta му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    а зарем се продаваат на ленти ? пошто ја имам видено во кутивче поише ленти :?: од кај ја купи лентата? :lol:

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.205
    Допаѓања:
    36.678
    Лентите ги има во Зегин и во сите други аптеки.

19. SunnieMalik

SunnieMalik Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Јас имам големи проблеми со акните и со црнките исто...За црнките можете да си земете од аптека ленти за црнки на Нивеа...Многу помагаат... :) А за акните јас користам креми и лосиони на Clinique :)

20. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Имам многу црнки на носот, на друго место немам само тука се појавуваат.Што е најлошо не можам да ги стискам затоа што не излагаат,ќе го вцрвенам носот и пак ништо, ме нервираат :@
    Некој совет како да се спасам од црнкиве?