Primetiv, gi izvadi onie sto se lesni za vadenje, drugite jok... Pa zemav se ispostiskav po nosov i se izmiv so eden gel za crnki, pa kolku tolku iscistiv lice...
Еве ја од алиекспрес за без пари. https://m.aliexpress.com/item/32649499910.html#autostay Мене тоа што е кинеско и треба да го ставам на лицето ме буни. Не дека се останато не доаѓа од Кина. Ама барем нема кинески букви на амбалажата.
Јас ја имам, повеќе би рекла дека е за пори отколку за црнките. Порите ги намалува и го измазнува тој дел околу носот, а црнки не вади у никој случај. Сепак добра е да се има, добро си врши работата.
Се става на лице и стои околу 20 минути додека маската не се засуши, маската станува сива и тогаш знаеш дека е време да ја измиеш.
@nena2010. Го порачив и јас гелот па сакав да те прашам дали пред да се стави на лице нешто друго ставаш или право од него ставаш..и откако ке го излупиш само со вода плакнеш лице или ставаш нешто друго
убаво го мијал лицето. На сува кожа наненсувам од гелот за црнки. И гооставам 20 мин да се исуши. После го вадам. И мијам со вода. Па ставам крем за лице.
@nena2010 ти благодарам многу и како си задоволна ги вади или не баш..И секој ден го користиш или не е добро секој ден да се користи
Нешто што највеќе ми одговара а и сум презадоволна е ова! Јас имам така маце мрсничка кожа кај Т зоната но фантастичен е! Црнките сами излегуваат и со мало протривање на делот кај што имаш, без да има потреба да си го стискаш лицето. Структурата му е мааааааалце мрсничка, ама остава свежина и лади Е сега за црнките на носот не ги остранува во целост но помага да ,, подизлезат" . Екстра производ !