Јас имам слушнато дека многу капилари пукале од него , инаку лично не сум го пробала . Многу сум задоволна од лентите на Balea или Victoria beauty , а претходно ставам црна маска со јаглен од Lorea па го мијам лицето со топла вода и ја лепам лентата ептен убаво вади се што има ...
Zdravo devojki Denes primetiv deka imam crnki na nosot i toa ne e edna. Daj ve molam kazete mi nekako na priroden nacin da gi izvadam ili preporacajte nesto da zemam od apteka. Poso vaka veke nemozam da gi gledam
и со црната маска немој да се лажеш, ништо не вади, а ова со јајцево пред да нанесеш, со топла мокра крпа чувај на лицето и после почни. Пробувај повеќе пати, ни мене не ми ги извади одеднуш
Те молам ќе ми опишеш како изгледа таа затоплувачката маска од Балеа? Немжам да ја најдам. И дали имаат во Дм некој матирачки крем од Балеа, Аверде или слично со салицилна киселина нели тоа помага против црнки ако знаете? Поздрав
Неможеш трајно за жал... тоа се пори, дупчиња и секогаш ке се прават во нив нови црнки од кога ке ги извадиш старите. А оди некој на козметичар за црнкиве? Таму успешно ги вадат? Јас имам на носот, ама кожата ми е доста јака и не излегуваат баш сите...
И јас имам многу црнки, грозни се. Исто така целото лице ми е со дупчиња, најверојатно кога бев во пубертет ми излегоа премногу акни, лицето ми беше катастрофа и постојано ги стискав па од тоа да се. А и лицето ми е многу мрсно. Да ми препорачате некоа маска за лице која е доста ефикасна.
Не тие се дупченца, ги имаме по целото тело. На лицето најверојатно дека е нежно се полнат со прљаво и тоа се црнките.. прљаво во порите. Ние чистиме, тие пак си се прават... Мене најуспешно ми е над пареа да седам и после со стискање да вадам... Тоа ленти, црната крема што се љупи, ништо не ми вади.
Мислам дека е океј за ситни и не толку длабоки пори. Ко што гледав по интернет, не смее да стои на едно место повеќе од две секунди, а јас некако сум скептичен дека за две секунди ќе ми ги исчисти целосно порите. Само мислам дека дополнително ќе ми ги воспали. Моментално не ми се ризикуваат 2000 денари, или колку и да е, но би му дал шанса некогаш.