Гледав како мала, и сеуште гледам, признавам Многу ги сакав тие полските цртани на МТВ што ги даваа...Мразулко, Ну погоди, Чевличињата, Грашковци..Мачиња... Том и Џери ги знам на памет. Од новиве ги сакам Сунѓерот Боб, ептен ми е фацка, и Пингвините од Мадагаскар
И јас повеќе ги сакам старите цртани филмови некако повеќе ме привлекуваат можеби затоа што како мала ми останале во сеќавање...
Гледам сеуште. Сунѓер Боб коа ќе го зачекам, Том и Џери...едноставно никогаш нема да ми станат досадни.
Омилен цртан филм од детството, кој никогаш не ми бил досаден и уште 1000 пати би го гледала и сега е Книга за џунглата Спојлер јас си го викам „Могли“
Леле колку само гледав цртани, а и сега сакам да гледам Секако на прво место се Том и Џери. Гледав Кире бабанамен, Калимеро,Штрунфови, Мики Маус, Палавковци, Кукури и Кокода , Балтазан, Мистес Ико, Брзата Птица Итрица, Були, БалумБалум(ако се викаше така) Пинк пантер, Не знам како се викаше цртанот со Пожарникарите.леле сигурно има уште. Колку само убави цртани даваа порано. Сакам пак
Како мала гледав премногу цртани филмови,и сега гледам си признавам Многу ги сакав како помала:Чевличките,Грашковци,Штрумовови,Том и Џери,Пинк Пантер,Кралот Лав,бајките за принезите и други. А сега посебно си го обожавам срценцето Сунџер Боб.
Од Мадагаскар да ви кажам делов најјак ми е! I like em chunkyyy http://www.youtube.com/watch?v=UERE19S1pFE
Го гледам уште South Park, појаки суштества не сум видела.. незаменливи се хах А како мала многу сакав да го гледам цртанот Anastasia.
Женски , дали знаете каде можам да симнам некои цртани филмови за ќерка ми ама да е синхронизиран на македонски јазик или да е со превод на македонски? Ве молам ако можете линкови да ми поставите. Поздрав
Вчера сретнав на интернет еден нов божикен филм Arthur Christmas прочитав кратка содржина и баш делуваше интересно се надевам дека ќе му се допадне и на помалите па и на оние феминки што се по анимациите
Гледам цртани филмови, ги сакам легендарните том и џери, потоа тие долгометражните и на крај мојот омилен ми е Спојлер СУНЃЕРОТ БОБ ПАНТАЛОНОВСКИ
Внука ми кога ќе дојде одма цртанииииииииииииии!И ќе пушти Том И Џери,Сунџерот Боб,Скуби дуби ду па незнам кои и ја ќе седнам до неа и ќе почнам да гледам.Го имам инсталирано мечето Ушко на ЦД да го гледа
ај дајте некој торент за симнување на црнат филм од дизни или екој од тие долгометражните убавите, љубовните ај нели сум греота неможам да спијам цртан ми се гледааа
Ми ја погодивте темава! Јас сеуште сум зависник од цртани Во продолжение, мојте омилени: ама уште ама нема место ова, продолжението друг пат