чат -пат си гледам цртани филмови. па повеке ги сакам долгометражните, но не викам дек кратките не се добри супер сси се и тие. старите ми се по убави
ParaNorman (2012) - IMDb Од мене има чиста 9тка хехехех супер е ама некако мразам DA KAжAM пластелин цртани ... In the town of Blithe Hollow, Norman Babcock is a boy who can speak to the dead, but no one besides his eccentric new friend, Neil, believes his ability is real. One day, Norman's estranged eccentric uncle tells him of an important annual ritual he must take up to protect the town from an curse cast by a witch it condemned centuries ago. Eventually, Norman decides to cooperate, but things don't go according to plan. Now, a magic storm of the witch threatens Blithe Hollow as the accursed dead rise. Together with unexpected new companions, Norman struggles to save his town, only to discover the horrific truth of the curse. With that insight, Norman must resolve the crisis for good as only he can.
Морам да признаам дека понекогаш но ретко,гледам цртани,едноставно да се вратам во детските моменти п.с омилен том и џери
Цртани Попај ми беше незаменлив порано.Дури сакав и каде што ми е креветот да имам посебен телевизор и само Попај да биде пуштен. Сега сите ми се интересни и многу сакам да си гледам.
cars 2 е последниот кој јас го гледав и морам да кажам дека 1виот дел ми беше мнн мнн подобар... hotel transylvania искрено ми се допадна и има доста интересни забавни опции
Одсекогаш сум сакала цртани,најомилен ми беше Phineas and Ferb,но сега не го даваат повеќе,така да интересни се и на бумеранг
Обожавам цртани . Гледав и како мала, а и сега. Повеќе ми се допаѓаат старите, како Штрумфови, Том и Џери, Пинк Пантер, тие со Душко Долгоушко, со Мики Маус, Пепелашка, Снежана и др. Повеќе ги сакам краткометражните, особено кога даваат повеќе епизоди од еден цртан одеднаш . Овие новиве сега што ги гледаат децава во никој случај не може да се споредат со постарите. Прво нацртаното - визуелниот приказ е некако одбивен, ладен, не ми го привлекува вниманието. Ликовите ми изгледаат некако лоши, насилни, напнати, искривени. Музиката е застрашувачка. Изобилуваат со некоја тешка фантазија и насилство. Барем мене не ми се воопшто привлечни и интересни за гледање. Старите беа каде-каде подобри, изобилуваа со живи бои, убави мелодии, интересни и слатки ликови, интересни и смешни сцени, па можеа секому да му го привлечат вниманието и да му понудат уживање и опуштање додека ги гледаат. Нормално и во нив имаше фантазија и некои незамисливи сцени, сцени со „насилство“ - кршење од ќотек (Том и Џери), варење манџа од штрумфови итн., но сепак се’ беше претставено на некој поблаг и комичен начин и според мене, не поттикнуваше насилно однесување, туку неизбежно смеење. Еве една епизода од Штрумфови: http://www.youtube.com/watch?v=FvNz1uLMYJ0
хехе и на мене „Кој живее во водата под морето? -Сунгерот Боб Панталоновски! -Не ве слушам! -Сунгерот Боб Панталоновски!“
Гледам понекогаш и баш ги сакам, бидејќи ме потсетуваат на детството Најинтересен ми е Сунѓерот Боб и секако легендарните Том и Џери
омилени ми се:том и џери,пинк пантер,гарфилд.... од долгометражните:принцезата сирена,снежана и седумте џуџиња,пепелашка(сите приказни од браќата грим)!