Цртани Секако дека гледам, никогаш не ни престанав.. омилен ми е гарфилд, а исто така и том&џери,looney toones, мики маус,пинк пантер, мноооооогу други . Ги обожавам
Со Том и Џери сум израснала И сега ми се интересни. Ги гледав многу: Симба, Пинк Пантер, Попај морнарот, Сунгер боб, Пепелашка
Обожавам да гледам цртани филмови и ден денес. Порано знам сите цртани ги гледав по некулку пати за да ги знам сите сцени по ред како идат Инаку омилени ми беа Снежана и седумте џуџиња, Пепелашка, Ариел, Симба, Робин Худ, Заспаната убавица, Том и Џери
The swan princess со Одет и Дерек.. Најубав цртан филм, а после него Заспаната убавица http://www.youtube.com/watch?v=-2SYBGBcoWc
секако дека ТОм&Џери ми се најинтересни и со нив пораснав а омилен цртан филм ми е Симба (па дури имам се раплакано)
Си гледам одвреме навреме Пократки сакам само Том и Џери, никогаш нема да и здосадат И пинк Пантер.. А и долгометражни некогаш ќе ми текне да гледам.. Еве последно гледав Том и Џери и Оз нешто така беше.. Не помнам многу, интересно.. Се потсетив кога бев мала
Здраво феминки! Барам еден анимиран филм во 2Д анимација го гледав многу одамна како дете беше најверојатно од Дизни а беше нешто како хорор и антологија од неколку приказни а дејствието се одвиваше на Божиќ.Памтам во едната приказна имаше една жена со бели нараквици и го молеше еден друг човек да ја спаси,Само толку ми текнува и ако на некој му текне за таков анимиран филм нека ми одговори!Поздрав до сите!
Spirit Stallion Of The Cimarron -дефинитивно најубавиот цртан некогаш направен. Кој го нема гледано, обавезно да го гледа, ви го препорачувам! Исто така си ги сакам Lion King, Brother Bear, Lilo & Stitch, Tarzan..
Обожавател на анимирани и цртани филмови - ariela09 ! За кратките цртанчиња како што ги набројувате од Cartoon Network и Boomerang се разбира дека биле и ќе останат незаменливи. За оние филмови кои се анимирани можам колку сакате да ви пишувам. Едноставно ги обожавам.
Ги обожaвам цртаните филмови на DISNEY Едвај чекам да излезе FROZEN .. трејлерот ми е пресладок http://www.youtube.com/watch?v=-WdC4DaYIeQ