Омилен цртан-Драгон Бол(Dragon Ball)....Сите делови ми се интересни(dragon ball z,gragon ball gt,dragon ball)
Dragon Ball не е цртан, туку аниме( добро знам дека и аниме е нешто како цртан но..). П.С Мене исто така ми се допаѓа Dragon Ball.
Интересни информации. http://www.fakulteti.mk/news/13-08-27/lokaciite_koi_gi_inspirirale_dizni_filmovite.aspx
Хеххе сега нема шанси да фатам да ги гледам цртаниве што ќе ги набројам. Досадни ми се некако за гледање. Инаку омилени ми беа:Tom and Јеrry на прво место,Ed Edd and Eddy,Dexter Laboratory,The Cowardly Dog... Aма на ова The Cowardly Dog секогаш сум се цедела од смеење.
Вчера се вратив неколку години назад...Ги гледав The Flinstones(Каменковци) пак се смеев како детуле Иначе благодарение на цртаните научив англиски.Првиот збор dog ми беше
јас пак ги гледав оние детективските, капетан пештерко, скуби ду, детектив мамбли, девојки шпионки и после од такви цртани се префрлив на такви филмови, а богами сега и улога на детектив превземам. шпионски очи насекаде
Продолжение нареден пат. Courage the Cowardly Dog The Pink Panther Fifi and the flowertots Tom and Jerry Dragon ball Pokemon Popeye La linea Pacha y los gatos