Убава тема ,не сум ја забележала претходно.Ме потсети на детството. Пепелашка Сунгер Боб Мики Маус Скуби Ду Том и Џери Power puff girls Simpsons
Хаха.. Да не постоеја цртаните ние ќе немавме дел од нашето детство. Ќе беше празно. Мислам јас уште сум дете, сега попорасната во тинејџерка. Колку и да негираме сите кога ни е здодевно помислуваме на овие цртанчиња. Па има добри на "Boomerang"
Јас ги гледав: Том и Џери, Пинк Пантер, Попај Морнарот, Могли, Тарзан, Флинстонови и секако, Џони Браво.
Јас ги обожавав: Том и Џери, Пинк Пантер, Покемон, Јуџио, Брзата птица итрица и волкот, Попај, Карич, Скуби ду, Повер паф грлс, Сунгер боб, Мечет ушко а и ден денес го обожавам Драгон бол-сонџоку ми беше маж порано
Кога бев мала обожавав да гледам цртани. Највеќе ги гледав: Том и Џери, Пинк Пантер, Скуби Ду, Попај, Џони Браво и многу други.
кога бев мала ги гледав секој ден сите можни барби цртани, том и џери,штрумфови,покемон,нинџа желки,сунѓерот боб,мики маус,101 делматинец,убавицата и ѕверот,пепелашка,заспаната убавица и сите други на дизни со принцези
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb...ection-Pictures-And-Wallpapers-For-Kids19.jpg Ако некој знае од кој цртан филм е ликов и повеќе инфо за цртанот?
Одново се заразив со Сунѓер Боб. Ставен ми е на снимање на Никелодеон и уз јадење го гледам нон-стоп. Squidward ми е омилен лик, или на нашки Лиглавко. Штета не знам на која епизода сум, многу ми е интересен.
Овие најомилени ми биле, сепак дел и сега ги гледам Том и Џери - Најдобри на сите времиња Нинџа желки (2003) - на телевизија ги имав гледано првите две сезони, сеа за распустов до крај ги излгедав до крај. Looney tunes Сунѓерот Боб Totally spies Денешните цртани ич не ги бива. Анимациите се глупи, плус синхронизирани се, наместо децата да учат англиски преку нив.