Мое мислење се што содржи хибискус несмее .. од групава повеќето го пиеа овој чај и јас исто го имав зенено од зегин
Јас зегин го купив тогаш така и ми кажаа на форум. Иначе смееш филтер камилица исто да пиеш ем смирува желудник мене ми помагаше
Кој чај е подобар и по колку е дозволено? Јас го пијам тој на Good nature и при крај ми е, се мислам сега кој. Инаку пијам секој втор ден по една шоља чај.
Мене повкусен и со поголема концентрација ми беше тој од десно цњла бременост си го пиев По мин. 2 шољи на ден
Zdravo devojki da ve prasam dali smee da se pie caj od anason? nesto sum nastinata pa da probam da go napravam za iskasluvanje. Pozdravce do site
Сите чаеви се неиспитани уствари иако за некои има информација повеќе како на пример хибискус никако додека за некои има помалце.Од наведеното погоре брусница е дозволена доколку е чиста ,читајте позади во самите чаеви состав дури и во јаболко чај има хибискус малку.Камилица исто е дозволено но секако не претерувајте со чаевите.Се останато најдобро е да се избегнува ,3ца лекари различно може да ви кажат
Бремена сум 6та недела, пред 10 дена бев болна, но надминав некако со чаеви, супи, овошје. Од пред три дена почнав да кашлам многу, дали чај од ловоров лист е штетен во бременост? Или некој совет што да направам, да е на природна база и што не би било штетно...