и тоа како можам без нив не сум воопшто по ташните ми се допаѓаат многу некои но кога ќе видам цена од над 3000ден за ташна епа не ми се дава и така си имама една летна и една зимска и најдобро е што се што сакам ми е во таа ташна ако ги менувам сигурно по нешто ќе заборавам да ставам и ќе се нервирам само
Не носам чанти како торби т.е огромни. Ке речете мала сум, ама има на моја возраст што носат. Носам некоја малечка плик ташна или едно слатко новчаниче како ташна што ми собира се ... инаку овие со преголемите ташни буквално ми изгледаат како теткици
Ах чанти... Мојата вечна љубов Никаде не одам без чанта, и секогаш ми е преполна што со потребни, што со непотребни работи
Не можам без нив. И секогаш кога ќе видам некое интересно чантуле, морам да го имам. Ги обожавам големите преку ден, затоа што собираат се и сешто. А за вечерно излегување обично си носам помало, попрактично кои ќе ги собере само клучевите, парите и цигарите.
Е чанти ги имама и тоа премногу, скоро во секоја боја имама чанта, големи и мали шарени и еднобојни.Каде и да одам прво тоа си купувам.Ги сакам бидејки му даваат некој шмек на целосниот изглед на една девојка.Секогаш кога си одбирам која чанта денес ќе ја носам гледам да ми е контра боја од штиклите незнам ама така ми е некако поинтересно.