Ахх...Обожавам ташни...Сакам да имам секакви, во секоја форма, големина и боја...Но имам многу малку бидејќи искрено ретко можам да најдам некоја што онака навистина ќе ми се свиѓа во градов и што ќе вреди... ...
Обожавамм ... многи ги имам. Најмногу ги сакам малите чанти како пликови што се... имам 2 црни, кафеава иста боја со чизмите, блеа зана патичина. И се изнаносив на кафеавата.Не обожавам баш огромни чанти иако имам неколку ... секако и тие се потребни. не е за сегде мала чанта
И тоа како можам Неможам чанта да носам па нека се преврти цела планета Земја! Ранец,да и тоа со гордост носам. По природа сум спортски тип,не сум многу женствена. Доброо сеа,имам некогаш и такви моменти,кога ми е мерак да се средам од глава до пети Али не носам чанта,за излегување се ќе и дадам на другарка ми..мобилен,паричник,несесер со шминки,али ме трпи,мислам дека ме сака
Ноу беј, ноу хау. Јас без ташна, како Џери без Том! Може не толку од потреба, колку од желба да ја имам в рака. Ми се случувало да излезам со празна ташна, во неа да немам ниту паричник, туку парите да ми се расфрлани по цела ташна... Ми се случувало да треба да ставам фен во неа за да не изгледа глупаво-празна. Инаку, имам ташни милиони, во многу бои и големини, за продавање што би рекле жениве погоре Ке ги сликнам и ке ви ги доловам во наредна прилика.
Ова ко една другарка моја: да не и‘ била празна чантата внатре го спика цел несесер со шминки и + лак за коса. Да се најдело
Хермес Биркин Хермес Биркин аххххххххххх. Заљубена сум во сите модели нивни.Ајде феминки кој е фан на Хермес-чето нека постира слики од нивните ташни ахххх.
Досега не ми се случило да излезам од дома без ташна. Едноставно ташната ми го исполнува изгледот, а воедно и не се замарам во кој џеб ми е моб, во кој џеб ми се парите. Вака се ми е на едно место, и знам каде да барам тоа што ми треба.
Oбожавам, летни ташни имам во повеке бои,а зимно време црна и кафена носам најчесто не жалам пари за убава ташна.