Обожавам чанти мали, големи секакви .Но повеќе носам поголеми бидеќи можам да ставам се што ми треба во нив
Во чантите сум вљубена, вљубенаааааааааааааа.. Имам над 20 ташни и секогаш носам со мене, имам различни бои и модели
Не тргнувам без чанта , тоа ми е најважното нешто , имам еден куп чанти , некои веќе се застарени и искинати а некои ми се како коска јаки што ги носам повеќе месеци,години..
има некој од ск што направил ташна по порачка? мислам да дадеш модел и да ти ја направат истата? колку чини?
Чантите се значи нештото за кое најмногу пари трошам во животот. Имам многу, пред 4 дена забележав една препрепрекрасна но немав пари во мене, помина викнедот и вчера заминав си ја купив,и сега сум мн среќна, цремасто кафеава е, подолга, мала, за на рамо.
Не можам. Не носам големи ташни како оние што се во мода сега, спрема годините. Не ми личи. Но, многу сакам да ги носам оние малетките за преку рамо. Секогаш си носам некое парфемче, сјај, лабело и пари.
Имам многу чанти а не бев обожавател на нив,но во последно време се почесто ги носам и навистина било убаво да не стојат така дома мора да се искористат хехе
Па не користам баш најчесто чанти, обично помалечки ташничиња, со внатре тоа што ми е потребно, мобилен, огледалце, сјајче. Имам неколку, во разни бои