Без чанта не излегувам од дома... секогаш има куп работи што земам со мене и мора да имам со мене чанта.. убаво делува и ме исполнуваат на некој начин...
Кога ќе ми текне дека до пред некоја година не можев да смислам чанти, па стави се што можеш да замислиш во џеб. Кога влегував во врата, прво џебовите пред мене влегуваа, 10цм понапред од што ги полнев. Дете. Не можам да се смислам без чанта, каде без паломи,без огледалце,телефон,парфеми,очила,сметки,карти од автобус,пенкала. Ех, тешко на нив со мене.. У моментов сум во потрага по светло кафеава чанта, ама слабо ми иде..
Без чанта не се живее,уште од мојата 14 година си носам многу редовно чанти(не излегувам без нив) оние преку рамо ♥ ,и така...
И јас ги обожавам чантите, не одам никаде без чанта. Имам и мали и големи, во сите бои. Секогаш внимавам каква чанта носам за каква пригода и сакам да ми биде усогласена со чевлите или облеката. Често и добивам подарок-чанта. Еве некои кои ми се допаѓаат.
Не можам да излезам од дома без чанта. Не претерувам, не можам. Никогаш не излегувам од дома без 2 телефона, без пари и без лична карта. Каде да го ставам сето тоа? И навика ми е. Можам сé да заборавам, само чантата не. Таа стана составен дел од мене.
ах колку ги сакам чантите на accessorize...секој ден им дремам на страната на нет а во продавниците им наминувам често. Имам 2 и многу си ги сакам. Би купила уште многу ама не ми се даваат парите за платнена ташна 2500 денари, ја претеруваат мислам. Едвај и за овие 2 се одлучив. Додуша едната подарок ми е
Преферирам ташната секогаш да ми е во согласност со чевлите,ги имам многу но најчесто во црна боја најчесто преферирам ваков тип на ташни
Ja ни до продавница не идам без чанта Морам некаде да ги ставам новчаникот, телефонот и клучот. Секогаш носам со мене, а најмногу ги обожавам за спортски комбинации ташните од Nike.
малку офф топик ќе бидам..барам чанта црна некаде до 600-700ден..сакам да биде со долга рачка..место негде од битола