Па искрено би можела без нив не сум некој фанатик и фан на чантите, имам неколку, и тоа повеке да ги наречам ташничиња оти се мали и ми служат за да ставам тоа што треба да го ставам во нив, а не за мода.. така да не ми требаат 1000 ташни да ги менувам
Неможам без чанта. Макар и да е мала само колку да ставам клуч, мобилен, паричник и цигарите. А да не зборам па за викенди кога искачам, уште цел куп работи носам со мене кои секако ми се потребни!
Не се може без нив бре! Порано набутај телефон, пари во џебови, дур да извадиш де пари ќе ти паднат, де телефонот ќе ти ѕвекне на земја, вака бутни све во ташна. Повеќе сакам поголеми зошто носам повеќе ствари со мене, во малите новчаникот не ми го собира, подугачок ми е. Носам најнеопходно, телфоните, новчаникот, цигари, огледалце, лабело, сјај некогаш, и други пропратни работи (ако треба).
Чанти.....можам без нив .....освен кога идам на факултет носам, инаку без нив излегувам.Ме нервира било што во раце да носам и ми сметаат, ми иде да фрлам некаде.
Имам повеќе чанти и си носам си менувам. Порано не сакав да носам ама сега мора да се понесе каде и да отидам
Не Ако излезам без чанта, како нешто многу да ми фали не знам што да му правам на рацете Затоа без разлика дали ми теба или не, без неа не излегувам од дома
Па да секако дека неможам без чанта, исто како да сум искочила без чевли Со исклучок не носам чанта кога одам до најблиската продавница и кога носам нешто со големи џебови па да имам каде да ставам мобилен, клучеви. А, што се однесува до брендираните чанти најомилени ми се HERMES BIRKIN BAG и се надевам некогаш ке можам да си дозволам повеќе од една Но сакам да носам и FAKE односно кога нема кеш дај шта даш само под услов да се стварно добри!
Не не можам и треба да си купам иако си имам мои неколку мали во разни бои и сега си најдов едни " Vintage " од мајками