Девојки, дали некоја од вас купила чанта од Дуки и Дасо, директно од Неготино, ме интересира колку се движат цените, сакам да порачам, по една роднина, бидејки мислам дека се поефтини таму нивните ташни, па ако има некој искуство би сакала да ми каже како се движат, или ако ги видел некој во Скопје, или Струмица некој од овие 4 модели што ми се допаѓаат намалени, кажувате да си купам веднаш!!!!!
Секогаш носам ташна, зависи од тоа колку работи носам, таква и големина земам.. Оваа ми е најнова, само што си ја купив, нешто како плико, баш е симпатична, а и бојата ми се допадна
Па имам доста шанти и сите се така поголеми,но се наоѓаат 3-4 мали или како пликца...од големите ташни ретко носам бидејќи ме мрзи да ја мкнам а од пликцата си носам почесто...И да,можам и без нив
Неможам без чанта,се осеќам празно некако а и плус морам со мене освен новчаник да имам и паломи,влажни марамици,2 телефони,клучеви...и кај да ставам се ова ако немам чанта.Инаку морам да си купам една ваква,многу ми се убави (иако демек секој 2 ги носел ми е гајле јас јас сакам!!!)
Ухуууууууу мајка ми ми ја купи 3тата мн сум среќна одвај ја чекам да ми стигне од Струмица, инаку цената во струмица е 1500, а во скопје беше над 2 000... епааа немам коментар... Ама јас сум пресреќна
Сакам чанти немам многу ама тие што ги имам ми одговараат со се имам големи, имам пликоа... еве ја мојата омилена... сиротата да можеше ќе врескаше секаде ја носам
Мене очајно ми е потребен простор за сите ташни што ги имам. Не ми ги собира веќе во шкаф, а и од закачалката секој ден паѓа по некоја... Ги имам во најразлични бои, материјали, летни, зимски, еднобојни, шарени, големи, мали и не можам да замислам што би правела без нив. Секаде одам со ташна, дури и кај другарка на кафе.
ѕвончице..ова е Хермес..и не верувам дека секоја втора носи ваква(300.000 долари е ) ...ако нашле луѓево реплики алал му вера
Па и можам. Не сум опседната со чанти. Само барам една ташна, како на сликите, ако знае некој каде ја има во Скопје и колку пари е?