Ги носам, но можам без нив. Дури без нив и полесно ми е. Може и се е до возраста. Како може тинејџерка да има иста потреба од чанта како жена од околу 20тина години. Значи, јас лично носам чанти, но можам и те како без нив. Ако имам некоја што ептен е во склад со облеката, ќе ја земам, ако не, му давам фридом на рачињата, и така...
Без чанта не излегувам..било да е вечерно излегување или преку ден на кафе..Особено голема чанта многу сакам...
Сакам ташни и имам повеќето ми се од оние кој што можи да се намали должината имам една за на работа што ја носам така по спортска.
Обожавам ташни Единствена прилика кога не носаш ташна е ако сум на прошетка низ населба.Ташната ми е задолжително нешто кога одам на факлтет,низ град,на кафе и за вечерни излегувања.Не сакам мн големи ташни,а во однос на ташничките за излегување обожавам плик ташни
искрено повеке сум спортски ,,така да ретко користам ташна..повеке кога има потреба,несто свецено и слицно...али ретко
Зависна. Никад доста. За поголемиот дел да е жив и здрав мојот инвеститор и исто така огромен љубител на ташни, поздрав мајко
Постојано сум со чанта, освен ако одам кај некоја другарка на 5 минути од мене. Ама па затоа носат париичник кој собира барем телефон. Имав околу 40-50 чанти, но ми се скинаа повеќето, па сега сум со 5,6 за секој ден и 10тина за излегување За мене жена што не носи чанта не е жена.
Чанти бетер од кондури, никогаш доста. Нема тука нема броеви, па ме стегаат, па не ми стојат, само види, земи , носи Имам многу ташни, добро не многу, доволно Црни имам едно 4-5 да не претерам. А не дека носам црно многу, ама црни ташни имам доста. Несакам баш мали ташни, повеќе сакам поголеми, за да ми собере се, само мора да имаат патент и да не се 300 прегради тие ме нервираат. Омилена ташна ми е една од Авон што ја дупав од носење за се, на факултет за искачање за се ептен ми се погоди.. Омилени ташни ми се од Аксесорис, имам неколку од таму, еден ја земав за 600 денари, последна беше одвај чекале да им се откачи а другите беа преплатени, ама пусти мерак. Се мислам дека дрога им ставаат на работите неможе човек да одолее некогаш Незнам дали било која жена нема барем 3-4 ташни кои постојано ги носи Моите најомилени ташни Спојлер