1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Чанти

Дискусија во 'Мода и стил' започната од sesilija, 28 март 2010.

1. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    :)

Прикачени фајлови:

2. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    Нема шанси! Ко да сум излегла без една рака :D
    Посебно сакам некои широки торби за преку ден во кои може се‘ да собере од мобилни телефони, новчаник, клучеви, палома, чадор...

3. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
  4. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
  5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
  6. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Ташна, јас обожавам ташни...баш прегеска помислив дека ми фали нова ташна и ќе си купам максимум за недела дена обожавам големи ташни и едноставно неможам без нив :) сакам да ми одговара на тоа што го носам и ако некој ми подаре ташна воопшто не згрешил.

7. Jessie-J

Jessie-J Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    61
  8. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    Чанти на Hermes :inlove:

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.260
    Допаѓања:
    43.871
    Без чанта сум ко без рака. Сите ситници мора да си најдат место во неа. Без разлика дали носам само три работи внатре или цел аранжман глупости, чантата е мој верен придружник!
    Имам големи, мали, со кратки, долги рачки, со дезени од мачки (пак има рима, а не требаше да има :D), плетени рачно, олд скул од мајка ми, винтиџ од баба ми, останати од некогаш и никаде.

Чанта, искривувач на рамо, ама неопходен детаљ, не само моден ами и практичен!

10. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Чанта,тоа е место каде што можем да најдам се освен тоа што ми треба...шала на страна,обожавам чанти (и тие мене ме обожаваат) и мислам дека можем да одам гола само со чанта и убави чевли :D :D

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Нема шанси, без чанта како боса да шетам надвор :D
    Таму има се што ми треба...се си носам со мене, секогаш купувам така средни/големки за да можам пола соба да ја сместам во натре :D шала на страна, значи ретко носам мали ташни, ептен до парк, до онде до овде, каде што знам дека немам потреба од се и сешто да ставам во чантата.
    Просто ги обожувам, не фрлам пари да плаќам по 800-900 ден и повеќе, најскапата ми беше за матура 800ден. хаха и една од теранова лани 1200, другите сите ми се од шутка и битпазар од до 500-600ден максимум....,а пак последните ташни сите по 200ден беа-а сепак преубавки :)

12. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  13. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
  14. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.562
    Допаѓања:
    17.319
  15. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    без чанта исто како гола да сум барем за мене важи

16. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Moже и едно хипи ранче. :)

17. lara-s

lara-s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    Ummm jas nemozam bez tasna voopsto...
    Neznam i jas kolku gi imam skoro vo site boi a i ne zalam pari za tasni,
    toa mi e kako investment si kupuvam kozeni mi se omileni ama si gi nosam sekojdnevno
    za na rabota,i sekogas koga ke se zaljubam vo edna marka se nea ke ja kupuvam eden period pa posle
    ke preminam na druga

18. TroyDelia

TroyDelia Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    In 1916 TAG Heuer created the first mechanical timekeeping instrument capable of measuring 1/100th of a second. In 1966 they created the first "compact" electronic device cabable of measuring 1/1000th of a second.

In 2004 the company's involvement with motorsports resulted in the release of a brand new movement which replaced the toothed wheels in the movement with miniature toothed belts christian dior dior chiffre rouge replica creating a brand new concept watch - the Monaco V4. Another highly coveted model is the SLR Chronograph with its regulator dial designed after the Mercedes Benz SLR McLaren. Unfortunately replica watches if you want to buy a new SLR Chronograph you will have to buy the car first!. A fake watch will also suffer from extremely bad time-keeping due to its inferior quality. If you buy a fake Rolex you can forget about actually using it as a watch!

You'll find yourself continuously adjusting the time every day since a fake Rolex's internal parts are of such low quality that effective time-keeping is nearly impossible.A replica watch is usually built to such a high level of excellence that they'll keep time just as well as an original! The people who create replica watches have had so many years of duplicating luxury watches that they have it down to a science now. In addition there are some website where they call their watches as fake watches actually these are replica watches. fake tudor watch Price: This one may seem like a no-brainer but it's definitely a top reason most people find themselves in the market for a replica watch.

In most cases you can find a quality timepiece that will serve you well for decades for a fraction of the price of other watches. Instead of paying a few hundred dollars for the watch and a few thousand dollars for the brand name you only pay for the quality watch you'll receive.. Replica Watches as a Christmas Gift Option
    More and more customers opt for replica watches when picking out nicely designed and functional Christmas gifts. A replica watch features an original design of the prestigious authentic brand and provides reliable timekeeping due to high quality movements.. For over 144 years TAG Heuer has established the prestigious reputation of manufacturing chronographs capable of measuring time with the highest precision while at the same time being more "avante-garde" than other Swiss watch manufacturers.

With such levels of accuracy in time measurement it is no surprise that TAG Heuer is the timekeeping instrument of choice at many sporting events. Most of the collections have taken the names of sports cars and professional motorsports events.

19. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
  20. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011