Никако!Како што сум заљубена во чевли така и во чанти.Без чанта многу ретко тргнувам.Како дел од мене станаа.Ги имам еден куп.На мајка ми преку глава и се што и ги оставам пред очи,но и таа на секое пазарење по една нова ми купува.
Не можам Имам една поголема, која ми е многу практична, неколку мали во црна боја, тиркизно, кафеаво, кремово, бело
Можам без нив и тоа како!Ама ете,некогаш МОРА да се носи.Или треба у раце да си ги носам потребните работи.
дефинитивно неможам без чанта носам секакви мали големи средни но ги обожавам поголемите зошто со мене носам 300 глупости ,и кога веќе сме кај чантите моја другарка еднаш се нашали барајќи си го мобилниот во мојат чанта вика кој ќе се снајде во твојава ташна ќе го частам 1000 евра
Обожавам чанти и неможам да се замислам да излезам од дома без чанта. Многу внимавам да ми одговара со чевлите и со облеката што ја носам, гледам некои девојки воопшто не се замараат па на тренерки, патики носат вакви што мене не ми изгледа убаво ич, ама ок нивно си е тоа. Еве неколку мои омилени :
Носам чанти ама помали. Мразам големи чанти... Во случај да се носат големи вакви носам. Инаку најчесто носам мали од овие Шанел црните. Омилена ми е таа затоа.
ехеее чанти и чевли никад доста имам секакви бои големини, ама што да правам кога ќе видам убава чанта или чевли се вљубувам на прв поглед