Неможам со нив! Никако... носам само поголеми ќесина каде што може да ми ги собере телефонот, парите и сјај/лабело.
Пошто сум голем љубител на брендот Louis Vuitton и си имав несесер , марама и маичка си купив и една ваква чатна која просто ја обожавам
Кога излегувам некаде со било кој,си носам чантички.Ставам телефон,лабело,палома,пари...Многу ги сакам бидејќи се практични и супер моден додаток.Имам мали чантички и една поголема.
Нема шанси... Сегде си ја носам и мислам дека внатре имам буквално се! Кај и да идам идам со ташната... Имам мн и сите ми се прилично огромни...
Не сум обожавател на огромни ташни ... но многу сакам малечки ташнички да носам преку рамо и да ми собере во нив само мобилен , клучевите и наовчаникот
Јас сум изгорена за ташни само ташни купувам И мм само ми вика "аман бре со ова ташниве, од ташни ли ќе живееш" А видам некоја ташна веднаш ја посакувам и купувам (се разбирам ако имам пари во новчаник) Спојлер зошто сум дупната рака како што викаат или дупнат новчаник Обожавам гооолеми ташни, значи обожавател сум на големи ташни. Сакам да ми собере сè внатре по можност и јас внатре да се втерам, ех тие ташни (чанти како сакате) не можам без нив.