Јас сум заљубена во чанти Скоро секоја недела купувам по некоја чанта, а мм вика ќе те исселам од дома и ќе повикам шлепер да те иссели заедно со чантите
Аии, аии. Значи без чанти не можам да издржам. Каде и да одам носам обично од оние за преку рамо. Ги обожавам.
Чантите и чевлите се нешто што прво се забележува. Имам различни модели, бои, големини, и ги комбинирам во зависност од комбинацијата, а не според она од ракав извадено грешно правило дека чантата треба да одговара со чевлите или коланот. Грешка голема. Преку ден преферирам големи, ама знам и со некоја мала со ланец да излезам, исто и навечер, иако почесто сум со помала, знам и голема да земам доколку тоа ми го налага комбинацијата. Нема да излажам ако кажам дека без двоумење давам повеќе пари на чанти, пред капут, чевли или било што, и не жалам ако дадам и повеќе за една чанта, реално, чантата и да е 3000 ќе ја изнаносам и нема да ми е глупо 3 дена по ред да ја носам, ама кошула за 3000 која одма ќе се запомни ако ја облечам повеќе од 2 пати во месец , според мене не се споредува, и затоа не се двоумам при цената. Чантите се моја слабост!
Јас само што почнав со ташни .Имам само две и сакам да си прикупам но не најдувам некоја да ми падне во око.Не ми се свиѓаат или е мала или голема или бојата или некој конец ќе ми смета и така одтанав само со две многу мали .
Неможам без чанти ,едноставно ми требаат секогаш со мене носам илјада работи сигурно нема во џеб да ги ставам .Mоментано има две кој ми се омилени во пероидот изгледат вака нешто