,,,, ,,,,,,едноставно не можам да се замислам без чанта....ги имам десетици во разни бои,и секогаш една е со мене....ги сакам посебно големите,и добро ми стојат затоа што сум крупничка..... ....
Не можам да се замислам без чанта. Како да фали дел од мене Ги сакам големите во кој ставам мал милион потребни и непотребни глупости
дефинитивно неможам , дел од секојденевието ми се, секогаш си носам или мала или голема, нели зависи каде одам
па кај да го пикнам несесерот? во џеп? без тоа не поаѓам никаде.понекогаш носам мала понемогаш голема.
Не можам да се замислам без чанта во рака.. секогаш се со мене , едноставно неможам без нив. Ги носам на секоја пригода, секаде, денско, вечерно излегување и никогаш не ми се доста. Спојлер
Ги обожаааавам ги имам над 20 ташни сигурно и тоа сите ги носам, но во последно време многу повеќе сакам да носам оригинал ташнички нике адидас или рибок одколку овие дамските што се, спортските со се ги комбинирам па дури и со кошулки и балетанки и супер ми изгледа
Сега за сега сеуште можам без чанти. Но, во секој случај најчесто носам за секаде чанти. Само кога сум спортски облечена не носам, макар што имам едно такво чанте спортско и него некогаш го носам. Повеќето ми се мали чанти и ги имам околу пет, и имам една голема чанта