не без ташни неможам никако имам преку 20 највеќе се на крем кафе и црнo,и денес баш собирав едно 5 6 што не ги носам да ги дадам на некој да не стојат така никогаш доста за ташни
Тежок човек сум за ташни не купувам било каква, посебно не неквалитетни зашто душата им ја вадам, кога ќе ги натоварам со книги, тефтери, папки, 100 маркери, несесери, ако е неквалитетна многубрзо се кине. Сакам претежно поголеми, имам неколку помали, ама тие ми се претежно за излегување зашто не ме собираат. Давам многу пари за чанти за разлика за кондури ценам квалитет пред квантитет. Немам премногу 15тина ама купено со години уназад кои и ден денес ми се нескинати. Уште ми фали еден убав клач, мал тркалезан за излегување, зашто немам асален. Ма да не ми се даваат 1000+ за нешто толку мало, зашто познавајќи се себе нема да ме собере. Али it`a a must.
Порано не можев да се замислам сочанта..некако како вишок ја чувствував. Но сега,е сега без неа не можам Имам околу 10тина во различни големини,големи мали средни плик чанти,и ги комбинирам во зависност од пригодата на која одам