Чанти чанти чанти тие ми се опсесија последниве година дена, чим нешто сум нерасположена нова чанта дома носам, баш знам да се занесам во нивниот избор, помалку време ми треба кога купувам фустан него чанта.
Cantite mi se slabost! Gi imam nekolku. Nemozam da se zamislam bez canta koga izleguvam. A i kade bi gi nosela klucevite,mobilniot, paricnikot i uste kup drugi potrebni i nepotrebni raboti?
Чантите ми се неизбежен елемент од стилот.Ѓи имам преку 30тина во разни бои ,а најчесто се големи чанти бидејки мали не обожувам,но имам неколку што се посвечени.Ѓи носам нон стоп и неможам да си го замислам животот без нив.
Нее..неможам без чанта...Ако не носам како нешто да ми фали . Имам многу во сите бои и форми. Какви чевли слична или иста чанта.
Дефинитивно неможам. Никогаш не сум излегла од дома без ташна, се осеќам празно. Обожавам големи ташни, се ми собира внатре. Имам неколку мали кои ги носам за излегување само.
Имам ваква чанта .. но не се разбирам многу во комбинации дали можи да ми помогнете на што се носи комбинации и слично
Ne mozam bez tasna da zamislam da izlezam od doma,gi imam recisi vo site boi i koga odam na soping bez razlika sto planiram da kupam sekogas se vrakam doma so nova tasna.Ne mozam da odoleeam isto i na cevli,tie dve raboti mi se slaba tocka
Чантите ми се омилен акцесоар во стилот и општо животот. Ги имам многу, и ако некогаш земам и трошам пари за вакви додатоци во секојдневието купувам и бирам ташни секогаш. Имам ташни за секоја пригода, ги обожавам класичните обични ташни за секојдневието како на пример Ги обожавам исто така и поенормнитр чанти за подолг пат или кога вршам обврски истовремено и ми треба нешто поголемо и поудобно како ова Помалите чанти и баш не ми одговараат на мојот стил и вкус па затоа и ретко кога ги користам.
Леле...неможам да го замислам животов без чанти...ги имам дома едно чудо : црвени,зелени,црни,бели,кремави,портокалови,розеви, виолетови,жолти,плави,шарени,со светки,со шари,големи,мали...секакви !!!
Не сум баш обожавателка али дека сум женско па носам ептен сеа да не бидам изрод хахаха и почнав да носам сеа откако завршив средно школо хахаха инаку се со ранец идев у школо а кога излагав се што ми беше потребно се по џебови бутав