имам многу чанти и најчесто носам бидејки премногу раб носам со мене -.-' но може да се деси да испаднам само со телефонот, слушалките и цигарите
Јас неможам да се замислам без ташна, како дел од мене да фали. А и плус колку работи носам во ташна невозножно е да исколам без неа
Имам купишта чанти. А видам некоја што ми се допаѓа, морам да ја купам. Мана ми е што немам класични еднобојни, пример голема црна, голема крем, или кафена, оние што најчесто се комбинираат. Мораат да бидат комбинација од две бои или некои слатки дезени за да бидат мој стил. И после се потешки за комбинација. Веќе немам каде да ги чувам, па си забранив некое време да купувам додека не ги износам овие што ги имам. Неможам да замислам да излезам од дома без чанта. Ги усогласувам со чевлите. Не ми иде различна чанта, различна штикла, гардеробата сосема трето. Некогаш го прекршувам правилото да е иста чантата и штиклата, ама секогаш едното ми е во тон со палтото, најчесто штиклите, а чантата со др дел од гардеробата.
imam mnogu i premnogu, i sekogas koga ke vidam nekoja canta koja ke mi ja fati okoto .......se vrtam okolu nea kako macka ......se mislam dali da ja zemam......(vo glava mi doaga mislata deka imam mnogu) ........macka neke riba.........i jas taka.......ja zemam......(inaku prethodno ne sum kupuvala mnogu canti,imav nekoja.....sega poslednite dve godini me fati ovaa bolest hehehheh so tasni )
@YoungandBeautiful Зависи и од големината, има и мали од 6000 денари, има и големи 15 000 денари, што во однос на светските брендови, значи дека и не е толку скап. Искрено, јас не купила, зошто некако сега ми се чини први се за копирање и сите имаат "Мајкл Корс" чанти, if you know what I mean, како и Шанел и Луј Витон што имаат Но, ако купуваш, би рекла да биде некој од поуникатните модели.
Bez canta kako bez race da sum Si imam edna kolekcija od mali, sredni i golemi nekolku boi i dve omileni od Mona koi nekako najvise mi se naogjaat. Definitivno manijak za tasni sum i da ne mi treba ako naletam na nesto ubavo ( makar i da ja imam taa boja, materijal...) ke se lisam od dr stvari ali ke ja imam
Чанти... Дали можете без нив? Да, ако се најде доброволец да ме следи и да ми ги носи стварите во раце...
Pa jas iskreno poubavo se chuvstvuvam bez chanta. Nosam redovno, da, ama gi sfakjam kako obvrska i teret. Poudobno mi e so onie koi mozham da gi navlecham preku ramo ili ushte podobro, ranec kako zamena. A najudobno mi e koga se shto nosam so sebe go sobira vo djeb i nema potreba od chanta.
Обожавам чанти. Од нив никогаш доста. Веќе немам кај да ги чувам, отварам плакарот и паѓаат. Без ташна ако излезам исто ко да сум заборавила нешто дома се осеќам. Макар и до продавница да сум отидена само.