Не ми се омилени, посебно зимно време земам вентијаги и палта со огромни џебо каде бери цела книга, сите шминки и се тоа. Летно време сакам некои „црни дупки“ кои берат се.
Ах ЧАНТИ заљубена сум во нив, ги имам многу на број и тоа најчесто во крем, кафени нијанси. Ги чувам подредени во плакар, сеуште има место за нови така да Без чанта од дома не излегувам, голема, мала во зависност што носам, расположение, нова.. но секогаш ја имам на рамо, во рака
Никако.Каде и да одам со мене си носам чанта затоа што имам некои работи кои може да ми затребаат кога немам на мене чанта цело време си мислам дека нешто ми фали не сум комплетна
Ако тоа што го носам може да го собере во џеб супер, ако не мора ташна. Многу ми е убави на око, ама мрза сум да ги влечкам со мене посебно ако се потешки.
Ако не носам ташна, како да ми фали нешто и некако неорганизорано се чувствувам. Вака кога носам ташна што и да ми треба знам дека е во неа.
imam canta eko koza valkana bela kako kremova taka nesh.. i sakam da ja iscistam ili isperam vmasina ... so mislite ? i kako najlesno
Дефинитивно не можам без нив. Ги имам во скоро сите бои и големини. Најмногу пари трошам на нив ама сметам дека вреди да се инвестира во добра чанта. Ги мразам чантите кои изгледаат кич и ефтино, без разлика колку е убаво средена девојката ако чантата и е лоша ми се губи целата убава слика.