Zdravo zenski baram vakva ista tasna od koton ako nekoja ima i saka da ja prodava neka piše vo inbox, neka e i koristena samo da ne e ostetena pozz
Здраво девојки, дали некој има информација дали ќе ја има повторно ташнава во Зара? Веќе 2 месеци на сајтот е coming soon... Или некој да ја има за продавање а да не е оштетена?
Знаете дали од Guess продавницата може да нарачаат модел што го нема кај нив, а го има на официјалниот сајт? На официјалниот сајт guess.eu има преубави модели, овде кај нас само по некои модели. Јас си бендисав една ташна во баш уникатна боичка, сакам некако да си ја купам, ако знаете некој начин кажете.
Колку што знам, можеш да си ја порачаш онлајн и да ти стигне тука. Не сум нарачувала лично јад, ама имам прочитано доста мислења на форумов дека луѓе нарачуваат. Прочепкај малку ќе најдеш мислења
Се расчитав наназад, се доплаќало. ДДВ плус царина нешто. Имаше некое девојче пишано за ташна од 90евра доплатила уште 1000ден ддв и 400 ден царина. Не се ни исплаќа за така, поскапо излегува отколку да купиш ташна кај нас.
Па да. Не знам точно кога им се попустите, тоа можеш во др тема да најдеш, иако салоника важи за аутлет, дум начекала чанти по 45/50€
Favorites чантите никогаш не се на попуст, а тие што некогаш ги ставаат на попуст најчесто е незначителен .