Луѓе, ја најдов скроз истата ташна што ја барав (копија на оригиналот) на една онлајн страна на инстаграм. Преубава е само ме мисли цената, 3500 денари е… Еве слика од ташната.
Изгледа како вештачка кожа со мат финиш или превртен ефект... Убаво изгледа материјалот ама да знаеш бара малку повеќе внимание за чистење за да не останат дамки ..некако скапо 50 и кусур евра за ваков материјал
Знам, скапа е… најдов сличен модел во Зара има 1990 денари е, а на Амазон најдов друга околу 1700 денари. Премногу пари некако ми е за ташна 3500 денари, иако е буквално тоа што го сакам. Еве ја од Зара А оваа е од Амазон, и двете бои ми се свиѓаат.
Имам нарачано од странава пред два месеци, за друга ташна. Ташната е копија на оригиналот но е целосно иста (тврд патент, картонска подлога…) како да ја имам земено од бБтпазар. За да ти ги заштедам парите ако веќе се мислиш оди подобро таму поефтина ќе земеш а е истава од странава
Дали некоја порачувала ташни од тука? Мислам дали се исти или оргинални од обаг? Една колешка порачувала и вика оргинални се ама јас сум нешто скептична