03-04 - Чувствителни се, сакаат финансиска сигурност, вешто раководат со пари. Стварно е точно, никогаш не сум изгубила пари
08-09 - Го сакаат спортот, патувањата, ги привлекуваат странци. Родени авантуристи. Оу јеа, тоа сум јас чергар во душа
10-11 - Ги сакаат луѓето и речиси секогаш се опкружени со искрени пријатели. Тоочно, а за искрени пријатели незнам баш )
23-00 - Не сакаат компромиси. Нивно мото е: „сè или ништо“. Склони на љубомора и посесивност. Првото е точно а бога ми и мотото, но љубомората и посесивноста (барем кај мене) не се мои карактеристики
22-23 - Интелигентни се, успеваат да излезат на крај со сите проблеми, во предност се пред сите, но треба да бидат поскромни. Само за скромноста не е точно, баш напротив прескромна сум... а се друго е точно.
Не дека ова не е точно,ама јас сум згрешила. Родена сум помеѓу 2 и 3. Еве ова е точното за мене.. 02-03 - Истовремено се посветуваат на повеќе задачи. Динамични се и понекогаш нетолерантни.
11-12 - Посебно се успешни кога никој не им се меша во работата. Кариера можат да имаат во уметноста. Точно...
00-01 - Агресивни, но издржливи. Ги сметаат за тврдоглави, горделиви. Во поволни околности оваа констатација може да овозможи неверојатни достигнувања.
Кај мене воопшто не е точно. Ми имаат кажано дека на мојот карактер треба време за некој да се навикне. Директна сум и некогаш изгледам груба, а ако имам нешто да кажам за некоја тема, без разлика дали е совет или мислење, ќе го кажам па ако сака некој да ми верува или да се сложи со мене добро, ако не пак добро.