Snow-Queen и julie77 ептен точно јас сум родена во:00 и 34 минути девојки баш сте ми при срце многу ...поздрав
13-14 - Често се осврнуваат на тоа што другите го зборуваат и мислат дека сè е наменето за нив. ДАДАДАДАДАДАДДАДДАААААА
07-08 - Секогаш зборуваат она што го мислат, но умеат и да молчат. Интриги и недоверба можат да ги исфрлат од колосек. Родена сум во 07:05, многу блиску до границата, па ваљда затоа не ми е баш погодено Не го зборувам секогаш тоа што го мислам, ретко, најчесто кога сум поттикната од некоја ситуација или личност.Интригите и недовербата се мое секојдневие, живеам во такво време, па навикната сум на тоа и никако не ме исфрла од колосек
11-12 - Посебно се успешни кога никој не им се меша во работата. Кариера можат да имаат во уметноста. мммм точно. the earth without "art" would be just "eh" .
Нормално дека часот на раѓање го открива карактерот. Овие податоци не се ништо друго освен астролошки пресметано и составено објаснување за часот на раѓање. Со часот на раѓање се прави и целосната натална карта.
22-23 - Интелигентни се, успеваат да излезат на крај со сите проблеми, во предност се пред сите, но треба да бидат поскромни. Не е баш така.