Не знам колку пари е во аптека а и не ми треба да знам зашто си го имам пред мене и секој ден си гледам како расте Тоа нека каже другата девојка ако знае
Девојки, баш ме заинтересиравте, јас на google сега побарав и пишува дека - Чајот од рузмарин помага против главоболка и треска; Може да се користи во обиди за спречување на напади на епилепсија; Ја подобрува циркулацијата; Се користи против ревматични заболувања; И се користи за подобрување на меморијата ... ... НО, за слабеење нема ништо. *Не се препорачува за оние со висок крвен притисок и оние кои имаат недостаток на железо во организмот.
Е да и мене така мене нешо ми кажа аптекарката дека помагало за нешо и не бил за секојдневна употреба да се пие
+ за топење маснотии др матиќ баш збореше на телевизија за румарин... мајка ми го пие веќе 20 и нешто дена освен што е ослабена ништо друго не и се случило јас искрено не го пијам редовно чат-пат
За ефекти мислам дека е рано ама знам дека повеќе пати одам во WC отколку пред да почнам да го пијам чајот Се средува метаболизмот И полесно се чувствувам
хахаах, јас сум секогаш редовна во вц значи се осеќаш полесно .... епа за недела дена вагај се да видиме шо ке каже вагата
Tаман реков ќе идам у аптека да купам и ова го прочитав...мене ми фали железо у организмот...изглеа ќе не можам да го пијам
Мене ми треба уште 3-4 кила да ослабам и толку беше. Ова со чајов звучи интересно. Јас освен зачин рузмарин немам видено чај. Ваљда може од зачинот да сварам чај, нема врска така? Малечки слаби стапчиња се.
Килце намалив Ама мене ми треба повеќе од тоа така да си продолжувам да го пијам И да напоменам стомаков се срамнува малце по малце
Една недела скоро [/quote] А колку пати на ден го пиеш, 3 пати или еднаш? и дали држиш диета коа го пиеш?